1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Talson, Leatrans’a son teslimatını gerçekleştirdi
Talson, Leatrans’a son teslimatını gerçekleştirdi

Talson, Leatrans’a son teslimatını gerçekleştirdi

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan bünyesinde yer alan Avrupa’nın kutu treylerdeki öncü ismi Talson, merkezi İrlanda Limerick olan Leatrans International’a 4 adet Talfix® donanımlı Talson TGM TAL treyler teslimatı gerçekleştirdi.

A+A-

Teslimat törenine katılan Leatrans International CEO’su Ken Leahy, Talson semi-treylerlerin, TALFIX® teknolojisi ile üst yapının sağlamlığı sayesinde çift katlı yük taşıma ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunduğunu ifade ederken, çok amaçlı kullanılabilen TALFIX® teknolojisinin farklı boyutlardaki paletlerin çift katlı taşınması için farklı kombinasyonlar oluşturma avantajı sunmasından dolayı Talson’u tercih ettiklerini belirtti.

Talson, güvenli taşımacılıkta rakiplerden bir adım önde

Talson, ürünlerin hızlı ve güvenli taşınabilmesi için TAPA (Transported Asset Protection Association – Değerli Ürünlerin Taşınması Birliği), DIN EN 12642 Code XL sertifikalarına ve kriterlerine sahiptir.

Leatrans International’ın Limerick Irelanda’da ofisi bulunmaktadır. Firma, başta ulusal ve uluslararası alanda olmak üzere İrlanda, İngiltere ve Doğu Avrupa’da kara, hava ve deniz taşımacılığı alanında lojistik hizmeti vermektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.