1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Teos Marina Boat Show’ları önemsiyor
Teos Marina Boat Show’ları önemsiyor

Teos Marina Boat Show’ları önemsiyor

İzmir’in doğal limanı Sığacık’ta faaliyet gösteren Teos Marina, uluslararası fuarlarda Türkiye’yi ve yurt içinde ise bölgesini tanıtmaya hazırlanıyor. 

A+A-

İngiltere’de 10-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak London Boat Show’a, hemen ardından Almanya’da 20-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak Düsseldorf Boat Show’a katılacak olan Teos Marina, Türk firmaları tanıtım alanındaki standında dünya denizcilerini Teos Marina’ya ve Ege’nin eşsiz koylarını keşfetmeye çağıracak.

Teos Marina ayrıca, denizcilik alanında karada yapılan dünyanın ikinci büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da, 10-18 Şubat tarihleri arasında her yıl olduğu gibi yer alacak.

Dünya denizcilik sektörü tarafından da yakından takip edilen ve binlerce deniz severi buluşturan fuarda, Teos Marina denizcilerle bir araya gelme ve kendini tanıtma imkanı buluyor. Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü, “13 yıldır kesintisiz düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından yerli ve yabancı 65 bin profesyonel ziyaretçinin hedeflendiği CNR Avrasya Boat Show’da bu yıl Hol 2’de diğer marinalarla bir arada bölgemizi ve kalite standartları belgelenmiş hizmetlerimizi anlatacağız. Potansiyel misafirlerimizle bir araya geleceğimiz için çok heyecanlıyız” diye konuştu.

Günlü, “Fuarlardan beklentimiz, İzmir’in yanı başındaki marinamızı, bölgenin zenginliklerini, sakin şehrimizin keşfedilmeyi bekleyen doğal güzelliklerini, yöresel lezzetleri ve tekne sahiplerinin sahip olacağı avantajları anlatıp müşteri portföyümüzü genişletmek, denizcilerin beklentilerini dinleyip daha iyi hizmet verebilmek için yeni stratejiler belirlemek, sektörün nabzını tutmak ve sektördeki iddiamızı ortaya koymaktır. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2018 fiyat politikası, uygulayacağımız indirim ve kampanyaları bu fuarda duyuracağız. Müşterilere sağladığımız imkanları, kişiye özel hizmetleri ve teknik altyapımızı, sosyal kültürel olanakları, coşkumuz ve heyecanımızla marinadaki tüm yenilikleri ziyaretçilere anlatacağız. Standımızda teknesiyle dünya seyahatleri yapmış olan denizcileri de ağırlayacağız” dedi.

Hizmet kalitesi yükseldi

7 yıl önce kurulduğunda iyi bir altyapı ve müşterilerine kaliteli hizmet sunabilmek için tüm olanaklar tesis edilerek İzmir Seferihisar’da faaliyete başlayan Teos Marina, özellikle son bir yılda hizmet verdiği yatçılarla empati kurarak,  beklentileri daha iyi karşılayabilmek adına bir dönüşüm yaşadı.

Yeni bir vizyonla bölge halkı ve denizciler için cazibe merkezi olmayı hedefleyen huzurlu liman Teos Marina, renovasyon yapılarak yeme içme ve alışveriş imkanlarının genişlediği AVM kısmı, Kültür Merkezi ve Sanat Galerisi’ndeki kültürel ve sanatsal aktiviteleri, yarışlar ve buluşmalarla zenginleşen denizci aktiviteleri ile, binlerce kişinin katıldığı konserleri ile marina ve bölgesini canlandırarak adından sıkça söz edilen bir mekan haline geldi.

Yöneticisinden gemicisine, ön büro çalışanlarından temizlik görevlilerine kadar, güler yüzlü ve iyi iletişim ile müşteri memnuniyetini sağlamak için yola çıkan ekip, Sığacık’ın gözde turizm işletmesi haline geldi. İçinde bulunduğu güzel doğa, 3000 yıllık tarihi, otantik yapısı ile sahip olduğu avantajları tüm iletişim kanallarını kullanarak tanıtım yoluyla ön plana çıkaran güvenli liman Teos Marina, 2018’de de uzun süreli misafirlerine, kendini evinde hissedecek kadar konforlu bir ortam sunmayı, kısa süreli misafir ve ziyaretçilerine ise güzel hatıralarla ayrıldıkları bir tesis olmayı hedefliyor.

Cazip kampanyalar ve imkanlar:

•  Yıllık sözleşmelerde 50 M2 üzerindeki teknelere 30 Gün, 100 M2 üzerindeki teknelere 90 Gün, 150 M2 üzerindeki teknelere 180 gün hediye süre,

• Bölgeyi keşfetmek isteyen gezgin yatçılara, 3 gün kalıp 2 gün ödeme imkanı,

• Her yıl 1 Ekim - 30 Nisan tarihleri arasında en az 90 gün denizde veya kara konaklamalarında %40 indirimli konaklama fırsatı,

•  Yıllık sözleşmelerde erken ödemeye  %5 indirim ya da Worldcard’a 6 taksitle ödeme imkânı,

•Sadakat programı ile Teos Marina’da yıllık sözleşmesi olan tekne sahiplerine konakladıkları her yıl için %2 indirim,

•Kaliteli ve kişiye özel hizmetler; sabit kur avantajıyla…

cnrboatshow1.jpg

dusseldorfboatshow-1.jpg

farukgunlu1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5415 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.