1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina Boot Düsseldorf’ta olacak
Teos Marina Boot Düsseldorf’ta olacak

Teos Marina Boot Düsseldorf’ta olacak

Teos Marina Düsseldorf BoatShow’da Sığacık ve Seferihisar bölgesini tanıtacak.

A+A-

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bu yıl 48. kez düzenlenen "Uluslararası Yat Fuarı" 21-29 Ocak tarihlerinde kapılarını ziyaretçilere açarken; kurulacak stantlarda deniz turizmi ve su altı turizm faaliyetleri anlatılacak. 250 bine yakın ziyaretçinin beklendiği fuarda, uluslararası tur operatörleri, katılımcılar ve ziyaretçiler bir araya gelecek.

Deniz tutkunlarını Ege’ye çağıracak

Kalite standartlarını uluslararası düzeyde belgelemiş olan Teos Marina, Almanya’nın Düsseldorf kentinde yapılacak fuarda, deniz tutkunlarını Ege’yi keşfetmeye çağıracak.

İzmir’in sakin şehir ünvanlı ilçesi Seferihisar’da deniz tutkunlarına hizmet veren,  TYHA’dan 5 altın çıpalı, IMCI’den 5 mavi yıldızlı, ayrıca Uluslararası Mavi Bayrak ödüllü yat limanı Teos Marina, Düsseldorf’ta Türkiye’nin deniz turizmi potansiyelini anlatacak.

Bölgenin turizm gelirlerinin arttırılması hedefleniyor

Teos Marina’nın Hall 13’teki 13A49.05 no’lu standında, Ege kıyılarının güvenli ve huzurlu limanları arasında doğa ve tarihi dokusuyla ön plana çıkan Sığacık tanıtılacak. Deniz sevdalıların buluşma noktası olan fuarda, Teos Marina’daki yenilikler, fırsatlar ve kampanyalar anlatılacak. Tarihi doku, doğa ve yerel halkla bütünleşmiş turizm tesisi Teos marina, bölgenin turizm potansiyelini uluslararası platformda genişletmeyi ve bölgenin turizm gelirlerini arttırmayı hedefliyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2933 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.