1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina Boot Düsseldorf'ta yoğun ilgi görüyor
Teos Marina Boot Düsseldorf'ta yoğun ilgi görüyor

Teos Marina Boot Düsseldorf'ta yoğun ilgi görüyor

Türk deniz turizmi sektörü, dünyanın karada gerçekleştirilen en büyük denizcilik fuarı olan Boot Düsseldorf’a çıkarma yaptı.

A+A-

Düsseldorf Boat Show’da Sığacık ve Seferihisar bölgesini tanıtan Teos Marina standı, yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Almanya'nın Düsseldorf kentinde 48. kez düzenlenen "Uluslararası Yat Fuarı"na 9 gün boyunca toplam 250 bine yakın ziyaretçi bekleniyor. Denizcilik sektörü ile ilgili ziyaretçilerin akın ettiği fuarın her holünde ayrı bir aktivite için imkan yaratan havuzlar, çocuklara ve gençlere denizi sevdirmeyi amaçlıyor.

Fuarın bitmesine son 4 gün kaldı

Hol 13’teki 13A49.05 no’lu standında, deniz tutkunlarını Ege’yi keşfetmeye çağıran Teos Marina, fuar boyunca her gün yüzlerce kişi ile görüşüp faaliyet gösterdiği Sığacık-Seferihisar bölgesini, marina hizmet ve imkânlarını tanıtmaya devam ediyor.

Teos Marina’nın görüşme yaptığı kişiler arasında, fuar için Düsseldorf’a gelen Türkler ve çoğunlukla Alman olmak üzere ve diğer yabancı ülkelerden tekne sahipleri bulunuyor. Teos Marina’da ve Sığacık’ta daha önce bulunmuş olan ziyaretçiler yeniden gelmeye davet edilirken, hiç bilmeyenlere de Sığacık’ın huzurlu ve güvenli limanı Teos Marina anlatılıyor. Düsseldorf Boat Show’a gidenler ve gitmeyi düşünenlere duyurulur;  Teos Marina standını ziyaret etmek için son 4 gün kaldı.

teosmarine2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.