1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina ile Göztepe işbirliği anlaşması
Teos Marina ile Göztepe işbirliği anlaşması

Teos Marina ile Göztepe işbirliği anlaşması

Seferihisar Sığacık Teos Marina’da hayata geçirilmesi hedeflenen iş birliği ile Türkiye’de ilk kez yelken ve yatçılık sınıflarında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitimler verilecek.

A+A-

Göztepe yeni sulara yelken basma kakarı aldı. Sarı-kırmızılı kulüp Başkanı Mehmet Sepil, Başkanvekili Talat Papatya, Yelken Şube İcra Kometisi Yöneticileri Hakan Yenigün, Enis Dağdelen, Oğuz Bozkurt, Hüsnü Öztuncel ve Derya Yenigün'ün katılımları ile Teos Marina arasında iş birliği sözleşmesi gerçekleştirildi.

Anlaşma çerçevesinde Teos Marina içerisinde Göztepe Yelken Yatçılık Merkezi'ni açarak centerboard ve yat eğitimleri verilecek. Ulusal ve uluslararası tekne yarışları düzenleyecek. Göztepe yönetimi ve Teos Marina'nun Türkiye'de ilk kez gerçekleştirdiği bu iş birliği ile yelken ve yatçılık sınıflarında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitimler de verileceği açıklandı.

İmzalanan iş birliği sözleşmesiyle Yelken Şubesi ile Teos Marina içerisinde Göztepe Yelken Yatçılık Merkezi’ni açarak centerboard ve yat eğitimleri verecek, ulusal ve uluslararası tekne yarışları düzenleyecek.

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 2609 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.