1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina'ya 5 mavi yıldız
Teos Marina'ya 5 mavi yıldız

Teos Marina'ya 5 mavi yıldız

Teos Marina, IMCI tarafından bağlanma kalitesi, teknik, güvenlik, temizlik hizmetlerinin ve sosyal tesislerinin kalitesi açısından değerlendirmeye alınmış ve bir kez daha 5 Mavi Yıldızlı Marina olmaya layık görüldü.

A+A-

Türkiye’nin ilk ‘cittaslow’ kenti olan Seferihisar’ın Sığacık beldesinde denizde 510, karada 80 tekne kapasitesi ile hizmet vermekte olan TEOS MARİNA, Belçika merkezli IMCI (Uluslararası Denizcilik Sertifikasyon Enstitüsü) tarafından bağlanma kalitesi, teknik, güvenlik, temizlik hizmetlerinin ve sosyal tesislerinin kalitesi açısından değerlendirmeye alınmış ve bir kez daha 5 Mavi Yıldızlı Marina olmaya layık görüldü. Teos Marina Genel Müdürü Fatih Dağıstanlıoğlu, 2016 Boot Düsseldorf' ta düzenlenen tören ile yeni sertifikalarını IMCI yetkilisi Ulrich Manigel'den teslim aldı.

Almış olduğu bu sertifika ile dünyada ondört, Türkiye’de ise iki marinadan biri olmaya hak kazanan Teos Marina bir kez daha adını uluslararası platformda duyurdu.

Kuruluş aşamasında yapılan değerlendirmeler sonucu T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi’ne sahip olan Teos Marina, İngiltere merkezli TYHA (Uluslararası Yat Limanları Birliği) tarafından da değerlendirmeye alınmış ve en üst seviye olan 5 Altın Çıpa ödülüne sahip olmuştu. Çevreye olan duyarlılığını da kanıtlayarak FEE (Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı) tarafından verilen mavi bayrağını da dalgalandırmaya devam eden Teos Marina; doğal korunaklı bir liman içerisinde kurulu olması, bölgenin ılıman iklimi, marina etrafında günübirlik ya da daha uzun süreli konaklama yapılabilecek bir çok sayıda koy bulunması ve 12 Antik İon kentinden birisi olan Teos Antik Kenti sınırları içerisinde bulunmasından dolayı çok avantajlı bir konuma sahip.

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 3055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.