1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina'ya anlamlı ödül
Teos Marina'ya anlamlı ödül

Teos Marina'ya anlamlı ödül

İzmir'de Teos Marina, Yat Limanları Birliği tarafından '5 Altın Çıpa Ödülü'yle onurlandırıldı.

A+A-

İzmir'in Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi'nde bir yıl önce hizmete giren Teos Marina, Yat Limanları Birliği tarafından '5 Altın Çıpa Ödülü'yle onurlandırıldı.

Kolin İnşaat kuruluşu olan ve bir yıldır Sığacık'ta hizmet veren 480 yat kapasiteli Teos Marina, merkezi İngiltere de olan Yat Limanları Birliği (The Yacht Harbour Association) tarafından saptanan uluslararası kalite standartlarını elde etmesi, kaliteli hizmet vermesi ve adını dünyaya duyurması nedeniyle sektörün en önemli ve anlamlı ödülü olan '5 Altın Çıpa Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Teos Marina Müdürü Burak Köylübay, 35 ülkedeki 375 marina arasında, en iyi hizmeti veren ilk 50 marina arasına girdiklerini söyledi. Haber verilmeksizin yapılan üç denetimde en yüksek başarı notunu aldıklarını belirten Burak Köylübay, "Yat Limanları Birliği, sunulan hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi, teknik altyapı, çevre düzeni ve temizlik, personel ve fiyatlandırma gibi konularda belirlenen kriterlere göre değerlendirme yapıyor. '5 Altın Çıpa Ödülü'nü almak Türk denizciliği ve deniz turizmi adına gurur" dedi.

Haberler
 

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.