1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Tersane projelerinde de 'Hareket' var
Tersane projelerinde de 'Hareket' var

Tersane projelerinde de 'Hareket' var

Proje taşımacılığında önemli yere sahip olan Hareket, Uzmar Tersanesi ve Sanmar Denizcilik'in iki projesini tamamladı.

A+A-

Proje taşımacılığı ve yük mühendisliği alanında Türkiye'nin lider kuruluşu Hareket, tersane projelerinde de ağır nakliye desteği ile öne çıkıyor. Hareket, son olarak Uzmar Tersanesi ve Sanmar Denizcilik'in iki projesini tamamladı.

380 tonluk römorkörü havuza taşıdı

Hareket, Gölcük Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Uzmar Tersanesi tarafından üretilen 25x10x7 metre ebatlara ve 380 ton ağırlığa sahip römorkörü, tersanedeki imalat yerinden alarak tersane bünyesinde bulunan havuza taşıdı. Proje kapsamında 16 dingil buçuklu hidrolik dorse kullanan Hareket, römorkörü havuza başarıyla indirerek teslim etti.

İki adet gemi bloğunu nakletti

Hareket, Tuzla Tersaneler Bölgesi'ndeki diğer projesinde, iki adet gemi bloğunu Tuzla Orhanlı Deri Organize Sanayi'den teslim alarak Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bulunan Sanmar Denizcilik'e teslim etti. En büyüğü 12 metre uzunluk, 7.5 metre genişlik, 6.5 metre yükseklik ve 65 ton ağırlığa sahip olan gemi bloklarını başarıyla teslim eden Hareket, taşıma operasyonları esnasında toplam 16 adet sokak aydınlatmasının çevrilmesi, 4 adet sokak aydınlatması ve 18 adet trafik levhasının da sökümişlemini gerçekleştirdi. Hareket, operasyonlarında 1 adet 8 dingil Goldhofer hidrolik dorse ve 1 adet 4 dingil Tırsan hidrolik dorse kullandı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5008 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.