1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Türkiye’yi ASTERİSK–UNO temsil edecek
Türkiye’yi ASTERİSK–UNO temsil edecek

Türkiye’yi ASTERİSK–UNO temsil edecek

Shop&Miles Turgutreis Cup’ ın şampiyonu Asterisk UNO Takımı, 26 Eylül – 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek “Les Voiles de Saint Tropez” Yarışlarında ülkemizi temsil edecek.

A+A-

Her yıl heyecanla beklenen Shop&Miles Turgutreis Cup 30 – 31 Temmuz 2010 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşti. Toplam 18 teknenin katıldığı Shop&Miles Turgutreis Cup’ın ilk yarışı 30 Temmuz Cuma günü Ege denizinde Turgutreis – Didim rotasında gerçekleştirildi. Asterisk – UNO 3 saat 36 dakika 37 saniyelik derecesi ile yarışın ilk gününe damgasını vurdu. Yarışların ikinci ayağı ise 31 Temmuz Cumartesi günü Didim – Turgutreis rotasında heyecanlı bir çekişmeye sahne olurken, Shop &Miles Turgutreis Cup’ ın şampiyonu 2 saat 50 dakika 34 saniyelik derecesi ile Asterisk – UNO Takımı oldu.

Shop&Miles Turgutreis Cup yarışları sonunda genel klasman birincisi olan Asterisk – UNO Takımı, 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında St. Tropez’de düzenlenecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı “Les Voiles de Saint-Tropez”de ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.