1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. TURKKAPDER’den ‘Siber güvenlik farkındalık’ semineri
TURKKAPDER’den ‘Siber güvenlik farkındalık’ semineri

TURKKAPDER’den ‘Siber güvenlik farkındalık’ semineri

Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği, 05 Aralık 2017 Salı günü İstanbul Tuzla Holiday Inn Hotel de ‘Siber güvenlik farkındalık’ semineri gerçekleştirecek.

A+A-

Deniz ulaştırma sistemleri, dünya ekonomisinin sürdürülebilirliği için kritik süreçleri içine alan bir yapıya sahip. Uluslararası ticaretin önemli bir bölümü deniz taşımacılığı ile yapılıyor. Deniz ulaştırma sistemlerindeki olası teknolojik bir aksaklık, tüm tedarik zincirini etkileyecek ve yüksek maliyetli zararlara neden olabiliyor.

Bu açıdan bakıldığında denizcilik sektörü siber güvenlik farkındalığı düşük, fakat siber güvenlik riskleri yüksek olan bir sektör olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği denizde çalışanlara, denizcilik firmalarına, liman çalışanlarına, tersane çalışanlarına, denizcilik sigorta firmalarına, denizcilikle ilgili diğer kurum ve kuruluşlara konunun uzmanları tarafından denizcilik konularında özelleştirilmiş siber güvenlik farkındalık eğitimi veriyor.

 Bu doğrultuda, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği, 05 Aralık 2017 Salı günü İstanbul Tuzla Holiday Inn Hotel de ‘Siber güvenlik farkındalık’ semineri gerçekleştirecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 3520 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.