1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. UMTEB Kongresi Batum’da Gerçekleştirildi
UMTEB Kongresi Batum’da Gerçekleştirildi

UMTEB Kongresi Batum’da Gerçekleştirildi

Batum’da gerçekleştirilen 2. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresine katılan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’in sunumu ilgi gördü.

A+A-

Hopa-Batum kongre merkezi olmaya doğru gidiyor. Peş peşe düzenlenen kongrelere Dünyanın değişik ülkelerinden yüzlerce Bilim adamı-akademisyen ve konularına vakıf uzmanlar Batum’a gelerek hem sunumlarını gerçekleştiriyorlar, hem de Batum’u yakından tanıma fırsatı buluyorlar.

Batum bu defa da 2. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresine (UMTEB) ev sahipliği yaptı. Batum’da Mhyndham Batumi Otel’de gerçekleşen ve 3 gün süren kongreye de hem Türkiye’den ve hem de değişik ülkelerden yüzlerce katılımcı katılarak çeşitli konulardaki sunumlarını gerçekleştirdiler.

Kongre Başkanlığını Prof. Dr. Salih Öztürk ve kongre Koordinatörlüğünü de Zhuldyz Sakhi’nin yaptığı UMTEB kongresine Hopa’dan katılan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de Öğr. Görevlileri Veysel Tatar ve Mehmet Rıza Adalı ile birlikte hazırladıkları 4 değişik konu içeren 4 değişik sunumunu 4 değişik salonda ve 4 değişik oturumda gerçekleştirdi.
HOPAPORT Genel Müdürü ve Öğretim Görevlisi olan Meriç Burçin Özer tarafından yapılan sunumların ilki “Türkiye kıyılarında 2012-2017 yılları arasında meydana gelen Deniz kaza ve olaylarından istatistiksel verilerin analizi” oldu.

Mhyndham Batumi Otel’in değişik bir salonunda gerçekleşen ikinci sunumun konusu ise “Yalın Üretim-53” oldu. 3. sunum “Reba Yöntemi ile ergonomik risk faktörlerinin değerlendirilmesi-Otomotiv yan sanayiinde bir vaka çalışması” konulu olurken,  Meriç Burçin Özer tarafından yapılan 4 sunumun konusu ise “Anallitik Hiyerşi Pranses (AHP) yöntemi kullanılarak CNC tezgâh seçim uygulaması” oldu.
Her sunuma gösterilen ilgiden memnun kaldığını ifade eden Özer Kongredeki sunumları ardından konularla ilgili kendine sorulan sorulara da cevaplar verdi.
Kongre sonunda Kongre hazırlayıcıları tarafından Genel Müdür Özer’e kongreye katılarak sunumları ile kongreye ayrı bir renk ve heyecan kattığı için Teşekkür Belgesi verdiler.

 

mhyndham-batumi-otel.jpg

gn.-mudur-ozer-kongrede-sunumda-(2).jpg

gn.-mudur-ozer-kongrede-sunumda-(4).jpg

tesekkur-belgesi-verdiler.jpg

Vira Haber


 

Bu haber toplam 6672 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.