1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. ALİAĞA LİMANI

  4. Ünal Aysal'ın yanan yatı Aliağa'da sökülecek
Ünal Aysal'ın yanan yatı Aliağa'da sökülecek

Ünal Aysal'ın yanan yatı Aliağa'da sökülecek

Marmaris'te 1 ay önce yanan Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın Barbie isimli lüks yatı, sökülmek üzere İzmir Aliağa'ya gönderilecek. Yaklaşık 1 milyon liraya malolacak parçalama işi için 2 Türk, 1 de Mısırlı firmanın teklif verd

A+A-

Muğla Marmaris'te bir ay önce yanan Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın "Barbie" isimli lüks yatı, üç parçaya bölünerek çıkarılacak ve İzmir'in Aliağa ilçesine getirilecek. Yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak parçalama işi için iki Türk, bir Mısırlı firmanın teklif verdiği, Aysal'ın da yeni lüks yat siparişi verdiği öğrenildi. Aynı yangında zarar gören İtalyan firmasına ait "The One" isimli yat ise 30 milyon lira harcanarak tamir edilecek.

Marmaris'te bir marinada bağlı bulunan ve 4 Ocak'ta "The One" isimli yatta çıkan yangının sıçramasıyla alev alarak sulara gömülen Ünal Aysal'ın Barbie'sinin saç gövdesinin ısıdan dolayı aşırı zarar gördüğü ve tamir edilemeyeceği belirtildi. Barbie, bulunduğu yerde üç parçaya bölünecek ve Aliğa'ya götürülerek jilet olacak. Lüks yatın 1 milyon lira civarındaki parçalama işi için Türkiye'den iki, Mısır'dan da bir firmanın teklif verdiği öğrenildi.

Bu arada Aysal, 80 milyon liralık Barbie'nin yerine yeni lüks yat siparişi verdi. Barbie'nin yanmasına sebep olan bir İtalyan şirketine ait "The One" isimli lüks yatta ise tamirat çalışmalarının başladığı, yaklaşık 30 milyon lira harcanacağı belirtildi. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2121 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.