1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Ünlü İsimler Tuna Masters Teos'da Yarıştı
Ünlü İsimler Tuna Masters Teos'da Yarıştı

Ünlü İsimler Tuna Masters Teos'da Yarıştı

Teos-Sığacık rotasında ikinci kez gerçekleştirilen ve bu yıl 21- 24 Eylül tarihlerinde 'Tuna Masters Teos' adıyla düzenlenen Teos International Fishing Turnuvası, usta balıkçıların kıyasıya yarışına sahne oldu.

A+A-

Turnuvaya katılanlar arasında TV ve iş dünyasının ünlü isimleri de yer alırken, Birlikte Güzel mottosuyla düzenlenen turnuvada en büyük ve en çok balık tutanlar toplam 70 bin TL değerinde ödül kazandı.

1506407359_tuna_masters_teos__5_.jpg

Sportif balıkçılık turnuvaları içinde önemli bir yeri olan “Tuna Masters Teos”, doğa, deniz ve macera tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Mavi bayrak ödüllü Teos Marina’da” 21-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. Birlikte Güzel mottosuyla hayata geçirilen Tuna Masters Teos Turnuvası’nda, usta balıkçılar 3 gün boyunca profesyonel teknelerle balık avına çıktılar.

1506407358_tuna_masters_teos__1_.jpg

Baracuda isimli tekne ile yarışan, cemiyet dünyasının tanınan simaları Erkut ve Can Soyak, Gökhan Çarmıklı ve Burhan Çavuşoğlu'ndan oluşan ekip, yakaladıkları 295 kiloluk dev bluefin orkinos ile en büyük balık ödülünü kazandı. Balık, Türkiye'de düzenlenen turnuvalarda yakalanan en büyük orkinos olarak da kayıtlara geçti.

1506407358_tuna_masters_teos__4_.jpg

Tuna Masters Teos’ta, en büyük balık ve en çok balığı yakalayan ekipler toplam 70 bin TL değerinde ödüle hak kazandılar.

 

Ünlü İsimler de ‘’Rastgele’’ Dedi

İş dünyası ve televizyonun ünlü simaları da turnuvaya katılanlar arasında yer aldı. Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Alp Kırşan, ekranda gösterdiği hünerleri bu sefer de Sığacık’ta balık avlayarak gösterirken, iş dünyasının önemli isimlerinden Mahmut Özgener ve oğulları, Erkut Soyak, Gökhan Çarmıklı, Can Özer, Sinan Kosif, Cefi Kamhi gibi ünlü isimler tekneleriyle Tuna Masters Teos’ta balık avına çıktı.

1506407357_tuna_masters_teos__2_.jpg

Bu haber toplam 6442 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.