1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. EVYAPPORT LİMANI

  4. Yang Ming Line-Evyapport işbirliği
Yang Ming Line-Evyapport işbirliği

Yang Ming Line-Evyapport işbirliği

Dünyanın önde gelen Uzak Doğu’lu armatörlerinden Yang Ming Line, Evyapport Limanı ile işbirliği yaptı.

A+A-

Uzun bir süreden beri Türk ekonomisine güvenilir ve yüksek servis kalitesi ile hizmet veren Yang Ming Line, bundan böyle Kuzey Doğu Marmara’da Kocaeli Bölgesi’nde faaliyet yürüten Evyapport’u kullanacak. Yang Ming’in YM Inception isimli gemisi 6 Şubat Çarşamba günü limana ilk uğrağını yapacak. Port Said East – İstanbul(Haydarpaşa) – İstanbul(Marport) – İzmit (Evyap) – Bursa (Gemlik) – İzmir – Mersin – Ashdod – Port Said West rotasını izleyen gemi, haftalık düzenli olarak limana uğrayacak.

Evyapport Super Post Panamax gemilerine de hizmet veriyor

Bir çok global konteyner hattına 7/24 kesintisiz hizmet veren Evyapport; müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına, uluslararası standartlarda ve çağdaş liman işletmeciliği anlayışı çerçevesinde, gelişmiş teknolojiyi kalifiye insan gücüyle birleştirerek, en hızlı şekilde, üstün kalitede ve uygun fiyatlarda cevap vermektedir. Evyapport bu bağlamda sektörün öncüsü bir liman olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Türkiye’ de ISO 9001, 10002,14001 ve OHSAS 18001 kalite yönetim sistemlerini aynı anda almayı başaran Evyapport, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesine sahip olan ilk ve tek liman işletmesidir. Liman İstanbul Anadolu Yakası, Adapazarı ve Kocaeli Sanayi Bölgelerine en yakın çıkış noktası olarak, toplam 935 metre yanaşma uzunluğu ve 455 metre ana rıhtımı ile Super Post Panamax gemilerine bölgesinde hızlı servis veren tek konteyner limanıdır.

Dünyanın önde gelen Uzak Doğu’lu armatörlerinden Yang Ming’in Türkiye acenteliği 1995 yılından bu yana Arkas şirketlerinden Egekont tarafından yürütülüyordu. Türkiye’de artan iş hacmi doğrultusunda Arkas ile ortak bir acentelik oluşturmaya karar vererek Ocak 2009’da Yang Ming Anadolu Şirketi’ni kurdu. Türkiye ile Uzakdoğu arasında ihracat ve ithalat yükleri taşıyan Yang Ming Anadolu’nun İzmir, İstanbul, Gemlik ve Mersin uğraklı Uzak Doğu servisi bulunuyor. Ayrıca İzmir, İstanbul, Gemlik ve Mersin’den İsrail limanlarına da direkt servis veriyor.

1972’de kurulan Uzakdoğu’lu Yang Ming Marine Corporation’ın 10 adet kuru yük ve 84 adet konteyner gemisinden oluşan geniş filosu bulunuyor. Merkezi Tayvan’da olan Yang Ming’in ülkenin en önemli üç limanı olan Keelung, Taichung ve Kaohsiung’da da şubeleri var. Türkiye’de acenteliğini Yang Ming Anadolu’nun yürüttüğü şirket aldığı bu karar ile Kuzey Doğu Marmara sanayicisinin, Küçük ve orta ölçekli işletmelerin full ve parsiyel Konteyner ihtiyaçlarına hizmet etme konusunda önemli bir adım attı.

Evyapport Kirazlıyalı Liman Tesisi

• 275.000 m² toplam alan
• 935 metre yanaşma yeri
• 304 çalışan
• 200 m uzunluğunda iskelesi
• 455 m uzunluğunda rıhtım
• Güçlü ve yeni teknoloji ürünü SSG ve liman ekipmanları
• 16 m su derinliği

arkaplan1.jpg

virahaber.com
 

Bu haber toplam 2595 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.