1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Yeni Sunreef 80 iki gövdeyle geliyor
Yeni Sunreef 80 iki gövdeyle geliyor

Yeni Sunreef 80 iki gövdeyle geliyor

Polonyalı tersane Sunreef Yachts, Sunreef 80’i 2018’de suya indirilecek. Tam boyu 24,4 metre olan yeni Sunreef 80 markanın yeni model yüzünü oluşturacak.

A+A-

Polonyalı tersane Sunreef Yachts, yeni modeli Sunreef 80’i aldığı iki sipariş ile dünyaya tanıtacak. Yeni modelin ilk iki gövdesi 2018’de suya indirilecek.

Önümüzdeki yıl piyasaya sürmeye hazırladığı Sunreef 60 modeliyle birlikte lanse edilecek olan Sunreef 80, markanın yeni model yüzünü oluşturacak.

Tam boyu 24,4 metre olan yeni Sunreef 80, beş ayrı iç düzenle alıcısına sunuluyor. Beş kamarası ve süperyat ofisi de bulunan standart seçenekte, tekne sahibi kamarası sancak gövdede yer alıyor.

Geniş yaşam alanları sunan katamaran gövdeli yelkenli, bu özelliğini 11,5 metrelik genişliğine borçlu. Açık plan salonu ana güvertede konumlanırken, üst güvertesindeki geniş alan yine dikkat çekiyor. Üst güvertede Jakuzziyle birlikte güneşlenme minderleri, bar ve barbekü yer alıyor. Bu güverte hardtop biminiyle gölgelendiriliyor.

Sadeliğin ön planda tutulmak istendiği iç mekanın tasarımını, yine Sunreef’in kendi tasarım ekibi ortaya çıkarmış. İç mekandaki geniş alanlar ve aydınlık atmosfer, çok yerde kullanılan tik ahşapla mükemmel bir uyum sunuyor. İki ayrı motor seçeneği sunulan Sunreef 80’in en güçlü seçeneği 560 beygir güç üretiyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 3908 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.