1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. ZEUGMA'DAN TEOS'A SANAT KÖPRÜSÜ
ZEUGMA'DAN TEOS'A SANAT KÖPRÜSÜ

ZEUGMA'DAN TEOS'A SANAT KÖPRÜSÜ

Kültür, sanat, müzik ve eğlence ile dopdolu bir yaz geçiren Teos Marina’da bu hafta mozaik sergisi ve Funda Öncü konseri var.

A+A-

Teos Marina Sanat Galerisi’nde “Zeugma’dan Teos’a Mozaik Sergisi”nin açılışı yapıldı. Teos Marina, Uluslararası Mozaik Sanatçıları Derneği ve Sığacık Turizm Kültür Çevre ve Sivil Toplumu Geliştirme Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen sergiye, Gaziantep’ten gelen mozaik sanatçıları da eserleri ile katıldı.

 

a-002.jpg

8 Eylül’de yapılan açılış kokteylinde Uluslararası Mozaik Sanatçıları Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz, sanata katkılarından dolayı Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü’ye teşekkür ederek, mozaikle adının yazıldığı plaket hediye etti.

 

c-002.jpg

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de sergiyi gezerek, Gaziantep’ten gelen sanatçıları tek tek tebrik etti. Uluslararası Mozaik Sanatçıları Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz ve Sığacık Turizm Kültür Çevre ve Sivil Toplumu Geliştirme Derneği Başkanı Ayla Güven, Soyer’e mozaikle adının yazıldığı plaket verdi.

 

d-001.jpg

Antik mozaik çalışmaların yanı sıra modern eserlerin de yer aldığı sergide eserler yoğun bir ilgi ile incelendi. Sanatseverler 13 Eylül’e kadar Zeugma’dan Teos’a Mozaik Sergisi’ni gezebilecek.

 

f.jpg

 

Final konseri Funda Öncü’den

 

img_0073-001.jpg

 

2017 yaz sezonunda sakinlerine ve ziyaretçilerine kültür, sanat, müzik ve eğlence ile dopdolu bir yaz yaşatan Teos Marina, Perşembe Konserleri’nin sezon finalini bu Perşembe günü gerçekleştiriyor.  14 Eylül’de yaz sezonunun finalini sanatçı Funda Öncü coşkulu şarkılarıyla dinleyenleri mest edecek. 

Bu haber toplam 6865 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.