1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Ziya Kalkavan'dan örnek işbirliği
Ziya Kalkavan'dan örnek işbirliği

Ziya Kalkavan'dan örnek işbirliği

Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencileri uygulamalı denizcilik eğitimlerini almak için 4 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul’a geldi.

A+A-

Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi ile Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi arasında imzalanan protokol gereği, Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencileri uygulamalı denizcilik eğitimlerini almak için 4 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul’a geldi.

Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesinden 22 öğrenci ve 2 öğretmen 4-11 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesinde; denizde güvenlik eğitimlerini uygulamalı ve simülatör ortamında gerçekleştirecek.

Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi tarafından düzenlenen eğitim programında; Kdz. Ereğli’nin, Ataköy Marina’nın ve R.Koç Sanayi Müzesi’nin ve İstanbul’un tarihi yerlerinin gezilmesi de yer alıyor.

 

9 Temmuz Cuma günü saat 16:00’da Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi Piri Reis toplantı salonunda öğrencilerimize katılım belgesi verilecek.

 

Virahaber

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.