1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Anamur Liman projesi onaylandı
Anamur Liman projesi onaylandı

Anamur Liman projesi onaylandı

Anamur İskelesi projesi onaylandı. Projeye göre iskele 352 metre uzunluğunda, 49,5 metre genişliğinde olup, büyük yük gemilerin, turizme yönelik kurvaziyer gemilerin, kullanabileceği uluslararası kullanım özelliklerine de sahip olacak.

A+A-

AK Parti Mersin Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'ın 1 Kasım seçimi öncesinde söz verdiği projeler arasında yer alan Anamur İskelesi projesi onaylandı.

Anamur için çok önemli olan projenin onaylanmasından dolayı sevinç duyduklarını belirten AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, "Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan'ın verdiği sözler yerine getiriliyor. Anamur bir yatırım bölgesi olacak. Burada yaşayan insanların yüzü her zaman gülecek" dedi. İskele projesinin ihale aşamasına hazırlandığını açıklayan Yılmaz, "Geçtiğimiz hafta Anamur Ticaret ve Sanayi Odası'nın da hizmet dosyasında Anamur İskelesi'nin de bulunduğunu rapor etmişlerdi. Rapor meyvesini verdi.

Anamur İskelesi 352 metre uzunluğunda, 49,5 metre genişliğinde olup, büyük yük gemilerin, turizme yönelik kurvaziyer gemilerin, deniz uçağı yanaşma iskelesi ve feribotların da kullanabileceği uluslararası kullanım özelliklerine de sahip olacaktır" diye konuştu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 10262 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.