1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MİLTA BODRUM MARİNA

  4. "Arkas Milta Marina Cup" 28 Ağustos’ta start alıyor
"Arkas Milta Marina Cup" 28 Ağustos’ta start alıyor

"Arkas Milta Marina Cup" 28 Ağustos’ta start alıyor

28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Arkas Milta Marina Cup, bu yıl 13.yılını doldurmasının heyecanını yaşıyor.

A+A-

28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Arkas Milta Marina Cup, bu yıl 13.yılını doldurmasının heyecanını yaşıyor. Son yıllarda Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina  sponsorluğunda gerçekleşen Arkas Milta Marina Cup; katılımcılarına uzun soluklu rotaları ve gece partileriyle unutulmaz anılar yaşatmayı hedefliyor.

Denizcilik sektöründe farklı alanlarda hizmet veren iki öncü firmanın güçlerini ve deniz tutkularını bir araya getirerek organize ettiği Arkas Milta Marina Cup sahip olduğu destekle yılın en görkemli ve başarılı yarışları arasında yer almaktadır. Uluslar arası taşımacılık ve Marinacılık sektörlerinin liderleri konumundaki iki firma denize ve denizciliğe gösterdikleri destek ve başarılarla tanınmaktadır.

Milta Bodrum Marina; Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü’nün kuruluşuna ve sürdürülebilirliğine verdiği desteğin yanı sıra yelken sporu ve sporcularına sağladığı imkânlarla, son onbir yıl içinde birbirinden görkemli başarılara ve ilklere imza atmayı başarmıştır. Bodrum’da yarattığı 12 aylık turizm potansiyeli sayesinde hem belde hem de ülke genelinde önde gelen yatırımların liderliğini yapmıştır.

Arkas, yüzyılı aşkın tecrübesiyle örnek sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor

Bir asrı aşan ticari geçmişe sahip, uluslararası taşımacılık sektöründe deneyimin ve öncülüğün simgesi haline gelen Arkas Holding, başarılı ticari faaliyetlerinin yanı sıra eğitim, sanat ve spor alanlarında sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir. Bunların en önemlisi kendi adını taşıyan ve erkek voleybol takımı Türkiye’de ilk kez erkeklerde Avrupa Şampiyonu olan Arkas Spor Kulübü ve Arkas Milta Marina Cup’tır.

Ege kıyılarını “dostluk” etabıyla bir araya getiren Arkas Milta Marina Cup’ın, bu yılda yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Bodrum’un uzun rüzgârlı yaz günlerinde; 500’ü aşkın yarışçının, 4 gün sürecek keyifli rotalarla dolu yarış programı katılımcıların beklentilerini tatmin edecek düzeyde hazırlandı.

27 Ağustos Perşembe günü Marina Yacht Club Bodrum’da yapılacak Açılış Kokteylinin ardından; 28 Ağustos’ ta start alacak yarışın birinci gününde sporcular “dostluk” etabı olarak bilinen Bodrum-Kos rotasında yarışmaya başlayacaklar.

Kapanış gecelerinin görkemiyle tanınan Arkas Milta Marina Cup, bu yılda namına yakışır bir kapanış ve ödül töreni planladı. Milta Bodrum Marina Lift alanında organize edilen ödül töreninin öncesinde ekipler gece kaldıracakları kupaları hak etmek için 4 gün boyunca yarışacaklar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.