1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Bayk Cup 2010’da Arkas birinci oldu
Bayk Cup 2010’da Arkas birinci oldu

Bayk Cup 2010’da Arkas birinci oldu

Bodrum’un en görkemli yelken yarışı Arkas Bay Cup 2010’da birinciliği Bernard Arkas’ın skipperlığında Arkas teknesi kazandı.

A+A-

Arkas, yarışın 4 gününü de birinci olarak bitirmeyi başardı. Melih Peker’in Dragut’u ikinci, Targan Hazarhun’un Eclipce’i de üçüncülüğü elde etti. 1. gün 16 millik yarışı tamamlayan ekipler, 2. gün 30 millik uzun bir rotada kozlarını paylaştı. 3. gün 18 millik rotada seyreden tekneler kuvvetli rüzgar nedeniyle keyifli bir yarış gününü geride bıraktı. 4. gün ise 24 millik bir mücadele vardı. Denizcilik sektöründe öncü yatırımları ile bilinen Arkas Holding, voleybol başta olmak üzere surf, yelken ve yüzme branşlarına da büyük destek veriyor.

Cizreli 12 yaşındaki Özkan, F.Bahçe’de
Şırnak’ın Cizre ilçesinde 12 yaşındaki Özkan Aygün, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Mardin’de düzenlediği altyapı seçmelerini geçmeyi başardı. Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Futbol Okulu’nda bir yıl eğitim alan Özkan, Fenerbahçe Futbol Okulu’na girdi. Özkan seçmeleri geçtiği için çok mutlu olduğunu belirterek, yaklaşık bir ay sonra İstanbul’a gelerek eğitimine burada devam edeceğini söyledi. Kendisini eğiten antrenörleri Mevlüt Çeper ve Abdullah İde’ye teşekkür eden Özkan, “Hayallerim gerçek oldu” dedi.

Bu haber toplam 987 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.