1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Bodrum Cup Ödül Töreni, Palmarina'da
Bodrum Cup Ödül Töreni, Palmarina'da

Bodrum Cup Ödül Töreni, Palmarina'da

Ahşap teknelerin yarıştığı ve dünya çapında saygın yat yarışlarından biri olan anılan Bodrum Cup, 26 Ekim’de PALMARİNA Bodrum’da gerçekleşecek ödül töreni ile sonlanacak.

A+A-

Ahşap teknelerin yarıştığı ve dünya çapında saygın yat yarışlarından biri olan anılan Bodrum Cup, 26 Ekim’de PALMARİNA Bodrum’da gerçekleşecek ödül töreni ile sonlanacak.

Türkiye’nin en özgün ve ilgi çekici turizm türlerinden Mavi Yolculuğun en önemli öğesi olan ve “gulet” olarak bilinen ahşap yatlar arasında 1989’dan bu yana gerçekleşen Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışı, bu yıl 21-26 Ekim tarihleri arasında PALMARİNA Bodrum, Palmali Group of Companies ve Denizbank sponsorluğunda düzenleniyor.

Son birkaç yıldır komşu Yunan Adaları’nın da etaplara dahil edildiği uluslararası yarış, yerli ve yabancı katılımcılarıyla 25. kez demir alarak aynı zamanda gümüş yılını kutlayacak.

Mavi Yolculuk Keyfini Yelken Sporuyla Buluşturan Tek Yarış

Bodrum Cup, dünyadaki benzeri organizasyonlardan “mürettebat dışında, teknede yolcular ile birlikte yapılan” birkaç yarıştan biri olmasıyla ayrılıyor. Bu yanıyla Bodrum Cup, bir spor olayı olmaktan çok, turistik bir faaliyetin içine sporu da katan bir gezi eğlencesi ve şenlik karakteri taşımasıyla dikkat çekiyor.

Çeyrek asırda çeşitli ülkelerden 25-30 bin kişinin katıldığı organizasyon, hem deniz sporlarına hem de Türkiye’ye özgü ahşap yatlar aracılığıyla ülke tanıtımına katkı sağlamasıyla Türkiye’de gerçekleşen en önemli deniz sporu organizasyonlarından biri olarak kabul ediliyor.

Son Etap ve Ödül Töreni PALMARİNA Bodrum’da Gerçekleşecek

Yaptığı yatırımlarla yat turizminde tüm dünyanın dikkatini çeken PALMARİNA Bodrum’un sponsoru olduğu Bodrum Cup, 25 yıldır güneyde Ekincik’ten kuzeyde Didim’e kadar mavi yolculuğun temel rotalarında gerçekleşti. Gümüş Jübile yılında Bodrum Cup heyecanı, Bodrum’dan start alarak sırasıyla Gümüşlük, Turgutreis, Kos (İstanköy) ve Leros adalarına dümen tuttuktan sonra 5. ve son gün Yalıkavak’ta PALMARİNA Bodrum önlerinde nefesleri kesecek. Final heyecanından sonra gerçekleşecek ödül töreni ve konser organizasyonu, Türkiye ve yurt dışından pek çok davetlinin katılacağı bir gece ile devam edecek.

Bodrum’un ve 2013 Yazının Cazibe Merkezi Palmarina Bodrum Oldu


2013 yılı için baştan aşağı yenilenen ve “Avrupa’nın En İyisi, Türkiye’nin En Yenisi” sloganıyla kapılarını açan PALMARİNA Bodrum, yerli ve yabancı yat turizminin de lokomotifi oldu. Sunduğu ayrıcalıklı yaşam ve eğlence konseptleri ile turistlerin yanı sıra ünlülerin ve iş dünyasının da vazgeçilmez adresi haline gelen PALMARİNA Bodrum, 2013 yılında gündeme damgasını vurmayı başardı.
 

palmarina-bodrum3.jpg

palmarina-bodrum4.jpg

palmarina4.20131010153823.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1874 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.