1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Bodrum Limanı’na büyük onur
Bodrum Limanı’na büyük onur

Bodrum Limanı’na büyük onur

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi manzaralı liman, turizm dergisi Travelbook Almanya'da Akdeniz'in en güzel sekiz limanı arasında ikinci sırada gösterildi.

A+A-

Turizmde dünya devleri arasında bulunan Travelbook Almanya turizm dergisi ve internet sayfası, Ağustos ayı sayısında Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin görülmeye değer limanlarına yer verdi.

Dergi, Bodrum Limanı’nı en güzel sekiz liman arasında ikinci sırada gösterdi. Haberde ayrıca, Bodrum, beyaz binaları nedeniyle ‘Beyaz Şehir’ olarak adlandırılarak, “Kentin karakteristik beyaz evlerine, içerisinde sualtı arkeoloji müzesi bulunan eski Haçlı Kalesi (Aziz Peter Kalesi) hakim” denildi. Lüks yatları bünyesinde barındıran Milta Marina A.Ş.’nin de içinde bulunduğu tarihi limanın yanı sıra Mantarburnu’ndaki Gemi Yanaşma İskelesi’nin kente olan ilgiyi arttırdığı belirtildi. ‘www. travelbook.de’nin en güzel sekiz liman arasında İsrail’in Akko Limanı birinci, Fransa’nın Cannes Limanı üçüncü, Yunanistan’ın Chania Limanı dördüncü, İspanya’nın Malaga Limanı beşinci, İtalya’nın Portofino Limanı altıncı, Fas’ın Tanger Limanı yedinci ve İtalya’nın Trani Limanı sekizinci sırada yer verildi

ViraHaber.com

Bu haber toplam 8429 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.