1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Borusan MaK ürünlerini tanıttı
Borusan MaK ürünlerini tanıttı

Borusan MaK ürünlerini tanıttı

Borusan Güç Sistemleri, gemicilik sektörünü buluşturan SMM İSTANBUL fuarına katıldı

A+A-

Borusan Güç Sistemleri, gemicilik sektörünü buluşturan SMM İSTANBUL fuarına katıldı

Uluslararası SMM gemi inşa, makina ve deniz teknolojileri ihtisas fuarı, bu yıl ikinci kez İstanbul'da gerçekleşti. MaK Marina Motorları'nın Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi olan Borusan Güç Sistemleri (BGS), dünya çapında ağırlıklı olarak büyük deniz araçlarında kullanılan MaK ürünlerini tanıttı.

Borusan Güç Sistemleri (BGS), gemicilik sektörünü buluşturan ve bu yıl ikinci kez İstanbul'da gerçekleşen uluslararası SMM İstanbul gemi inşa, makina ve deniz teknolojileri ihtisas fuarına katıldı. 26 - 28 Ocak tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarda BGS, temsilciliğini aldığı MaK Marina Motorları'nı tanıttı.

Almanya, İngiltere, Yunanistan, İtalya, İran ve Kuveyt'ten de ziyaretçi ve katılımcıların bulunduğu fuara, firmalar en son teknolojilerini, yeniliklerini, ürün ve hizmetlerini getirdiler. Fuarda yer alan konuşmacılar da endüstrinin gelişimi ve güncel sorunlarına değindi. Gemi inşa, savaş gemileri ve operasyonlar, gemi onarım, gemi sökümü, deniz güvenliği, deniz araştırma, offshore operasyonlar, offshore petrol ve gaz, limanlar/tarama/sondaj, finans ve ticaret, çevreci teknolojiler konferansın ilgi gören konuları arasında yer aldı.

BGS, MaK Marina Motorları'nın Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi
1 Ocak 2011 tarihi itibariyle BGS, Caterpillar'ın bir diğer markası olan MaK Deniz Motorları'nın Türkiye temsilciliğini yapıyor. MaK Deniz Motorları'nın Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi olarak ağır yakıtlı ve orta devirli motorların da dâhil olduğu geniş ürün yelpazesini yerli ve yabancı armatörlere, Gemi İnşa Sanayi'nin tüm üyelerine sunuyor.
BGS, SMM İstanbul fuarında dünya çapındaki kargo gemileri, yolcu gemileri ve römorkörler olmak üzere birçok uygulamada ağırlıklı olarak kullanılan MaK ürünlerini tanıttı.

Virahaber







Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.