1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Çeşme’de Tekneler Çocuklar için yarıştı
Çeşme’de Tekneler Çocuklar için yarıştı

Çeşme’de Tekneler Çocuklar için yarıştı

Ege Akdeniz Yat Kulübü-Çeşme Marina tarafından düzenlenen ve tüm geliri EÇEV'e bağışlanan 2018 İzmir Kış Trofesi 4. Ayak Yarışları, 21 – 22 Nisan hafta sonu Çeşme Marina'da 32 teknenin katılımı ile yapıldı.

A+A-

Cumartesi sabahı sert bir havanın hakim olduğu Çeşme’de, brifing ardından hakem heyeti tarafından karada tehir ilan edildi. Hakem heyeti tarafından yapılan hava ölçümlerinde, 21 Nisan Cumartesi, gün boyunca rüzgarın 30 knot altına inmemesi nedeniyle yarış yapılamadı. Uzun bekleyiş sonunda akşamüstü 3. Ayak Ödül Töreninde; IRC 1’de LEZİTA LEMON, IRC 2’de ARNES, IRC 3’de AYK - BLUE MİLES, IRC 4’de AYK - LADYSUN, IRC’5 de MİRANDA ve Destek Sınıfında PERLE WHİTE birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

22 Nisan Pazar günü brifing ardından, genç yaşta aramızdan ayrılan Half-Life teknesi ekibinden Burç Durmaz için denizde bir anma töreni gerçekleştirildi. Sonsuzluğa yolcu edilen Burç Durmaz'ı ailesi, sevdiği, arkadaşları ve tüm yelkenci dostları sevgiyle uğurladı. Tören sonrası, ortalama 15 knot altında 2 yarış başarıyla tamamlandı. Kış Trofesi 4. Ayak yarışlarında; IRC 1’de ATLANTİS-X, IRC 2’de ARNES, IRC 3’de AYK-BLUE MILES, IRC 4’de AYK LADY SUN, IRC’5 de MİRANDA ve Destek Sınıfında PRIME TIME birincilik kazandı.

İzmir Kış Trofesi 5. ve son Ayak Yarışları ve trofe kapanış töreni, 19-20 Mayıs tarihlerinde Çeşme’de gerçekleştirilecek.
 

1524727646_eayk___e__me_marina_yar____2.jpg

1524727653_eayk___e__me_marina_yar____1.jpg

1524727648_eayk___e__me_marina_yar____4.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6793 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.