1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN DİDİM - D MARİN DİDİM YACHT CLUB

  4. D-Marin Didim'de yaz konserleri başlıyor
D-Marin Didim'de yaz konserleri başlıyor

D-Marin Didim'de yaz konserleri başlıyor

D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında hizmet veren D-Marin Didim Marina, 2010 yılında ilki düzenlenen Yaz Konserleri'ne, bu yıl 7 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek Serdar Ortaç konseri ile start veriyor.

A+A-

D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında hizmet veren D-Marin Didim Marina, 2010 yılında ilki düzenlenen Yaz Konserleri'ne, bu yıl 7 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek Serdar Ortaç konseri ile start veriyor. Marinanın büyük çekek alanında kurulacak sahnede sevenleriyle buluşacak olan Ortaç, sevilen şarkılarını bu kez Didim ve çevre halkı için seslendirecek

Marinacılık sektöründe Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olarak 2009 yılında, D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde hizmete giren ve üçüncü faaliyet yılını da başarıyla geride bırakan D-Marin Didim Marina, Didim halkı tarafından geçtiğimiz senelerde yoğun ilgiyle karşılanan Yaz Konserleri'nin başlangıcını, bu yıl Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç ile yapıyor.

D-Marin Didim Marina'da Egelilerin müzikle bu yılki buluşması, 7 Temmuz Cumartesi günü Serdar Ortaç ile gerçekleşecek. Ortaç ilk kez vereceği marina konserinde, en sevilen eserlerini bu kez de Didim ve çevre halkı için seslendirecek.

D-Marin Didim Marina'nın büyük çekek alanında kurulacak sahnede sevenleriyle buluşacak olan Serdar Ortaç, repertuarındaki sürpriz parçalarla da müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

D-Marin Didim Marina Yaz Konserleri 25 Ağustos'da gerçekleşecek Murat Boz ve Gülşen konserleriyle son bulacak. 

Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.