1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN DİDİM - D MARİN DİDİM YACHT CLUB

  4. D-Marin Didim'e iki büyük ödül birden
D-Marin Didim'e iki büyük ödül birden

D-Marin Didim'e iki büyük ödül birden

D-Marin’in çatısı altında faaliyet gösteren D-Marin Didim, uluslararası platformda sektörün en önemli değerlendirme programı olan ‘’5 Altın Çıpa’’ bayrağını üç yıl daha taşımaya devam edecek.

A+A-

D-Marin bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (THYA) denetiminde verilen ve sektörün Oscar’ı olarak kabul edilen “5 Altın Çıpa” bayrağını dalgalandırmaya tekrar hak kazandı. 5 Altın Çıpa derecesinin bir parçası olarak, D-Marin Didim, uluslararası öneme sahip ICOMIA’nın (International Council of Marine Industry Associations) Temiz Marina Ödülü’nü almaya da hak kazandı.

Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincilerinden biri olan D-Marin’in çatısı altında faaliyet gösteren D-Marin Didim, uluslararası platformda sektörün en önemli değerlendirme programı olan ‘’5 Altın Çıpa’’ bayrağını üç yıl daha taşımaya devam edecek.

24 yıldan bu yana verilen ve 23 ülkenin marinalarını kapsayan ödül mekanizmasında derecelendirme 1 ‘den 5’e kadar yapılıyor. 5 Altın Çıpa almaya hak kazanan marinaların en iyisi olarak belirlendiği ödül, marina yönetimleri, marinada demirleyen tekne sahipleri ve bağımsız gizli müşteriler tarafından değerlendirilerek veriliyor. D-Marin Didim, 5 Altın Çıpa derecesinin bir parçası olarak uluslararası öneme sahip ICOMIA’nın (International Council of Marine Industry Associations) Temiz Marina Ödülü’nü almaya da hak kazandı.

Uluslararası kalite standartları ve kaliteli hizmet anlayışıyla çıtasını her geçen gün yükselten D-Marin Didim, çalışmalarında çevre duyarlılığını ön planda tutuyor. Çevresel etkileri minimuma indirerek, uzun vadeli çevre çalışmalarıyla doğasının dengesini bozmadan, çevreyle uyumlu ve saygılı bir şekilde faaliyet gösteren ve aynı zamanda mavi bayrak sahibi de olan D-Marin Didim, doğal hayatı destekleyen alt yapı sistemleri ve ekolojik dengeyi gözeterek hizmet veriyor.

THYA tarafından verilen bu ödül için marinalarda; çevre koruması, marina hizmetleri ve güvenliği, personel yeterliliği, club ve yenilenebilir servisi gibi üst düzey standartlarda sunulan hizmetlerin yanı sıra, marinaların fiziki yapıları ve uygulama esasları baz alınarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kriterleri değerlendirmeye alınıyor. Tüm çalışmalarında çevre duyarlılığını ön planda tutan D-Marin, gerekli önlemleri alarak gelecek nesiller için temiz denizler bırakma hedefinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra misafirlerine, marina personeline, marina çevresi bölge halkına çevreyi korumaya yönelik eğitim ve aktivite imkanları sağlıyor. Tüm bu kriterleri yerine getiren D-Marin Didim, çevre dostu hizmet ve yönetim anlayışı ile 5 Altın Çıpa bayrağının yanı sıra Temiz Marina Ödülü’nü de göğüslüyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3285 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.