1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Denizcilik eğitimleri devam ediyor
Denizcilik eğitimleri devam ediyor

Denizcilik eğitimleri devam ediyor

SOLAS, bayrak devleti, klaslar ve yük gemisi inşa ve teçhizat emniyet belgeleri başlangıç sörveyleri ile ilgili kurs gerçekleştirildi.

A+A-

Gemi İnşa Tersaneler Genel Müdürlüğü ile Det Norske Verıtas Gemi Sınıflandırma Ve Tic. Ltd. Şirketi’nin ortaklaşa düzenledikleri SOLAS, bayrak devleti, klaslar ve yük gemisi inşa ve teçhizat emniyet belgeleri başlangıç sörveyleri ile ilgili kurs 04-07 Nisan tarihleri arasında, ikişer günlük iki grup halinde, İstanbul/Tuzla’da Türk Loydu eğitim salonunda gerçekleştirildi. Kursa Denizcilik Müsteşarlığı’ından toplam 48 uzman katıldı.

Kursta DNV Genel Müdürü Burhan Fatih OZAN IMO, Bayrak Devleti, Klas tanımı ve rolleri, SOLAS hakkında genel bilgi, Yeni inşa, belgelendirme işlemleri, Yangın emniyeti, can emniyeti teçhizatı ve yapı elemanları konularında, sörveyör Özgür KOCABIYIK Yük gemisi inşa emniyet belgesi için başlangıç sörveyi ve sörveyör Gökhan DEMİRCİLER Yük gemisi teçhizat emniyet belgesi için başlangıç sörveyi konularını anlattılar.

Gemi İnşa Tersaneler Genel Müdürü Yaşar Duran AYTAŞ, kursa katılan personele sertifikalarını dağıtırken yaptığı konuşmasında, böyle bir kursun ilk defa düzenlendiğini, kendilerini iyi yetiştirmelerini söylemiş ve DNV’ye böyle bir kursun düzenlenmesinde verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Virahaber

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.