1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Doğuş Grubu Karadağ'daki marinanın işletmeciliğini aldı
Doğuş Grubu Karadağ'daki marinanın işletmeciliğini aldı

Doğuş Grubu Karadağ'daki marinanın işletmeciliğini aldı

Adriyatik'i keşfetmek isteyen tekne ve süperyatlara ev sahipliği yapmak amacıyla kurulan Karadağ'daki Portonovi Marina, 2018 yılından itibaren Doğuş grubu tarafından işletilecek.

A+A-

D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi. D-Marin, marina işletmeciliği alanında yapacağı anlaşmalarla faaliyet alanını genişletmeyi hedefliyor.

Karadağ’daki Portonovi Marina, 2018 yılından itibaren D-Marin tarafından işletilecek. Azmont Investments ile imzalanan sözleşme kapsamında Karadağ kıyısında kurulan Portonovi Marina misafirlerine rahatlığın ön planda olduğu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor. 238 yat bağlama kapasitsine sahip marina, 120 metreye kadar yatlara hizmet verebiliyor.

Karadağ sahil şeridinin merkezinde yer alan Portonovi, Akdeniz’in en çok aranan destinasyonlarından biri konumunda. Toplam 650 milyon €’luk yatırımla hayata geçirilecek Portonovi, tamamlandığında 26 hektarlık alanda çeşitli konut seçenekleri, özel villalar ve Avrupa’nın ilk “One & Only” resort oteliyle müşterilerine hizmet verecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 6959 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.