1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Ekol Denizcilik Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi
Ekol Denizcilik Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

Ekol Denizcilik Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

1997 yılından bu yana tecrübesi ve çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik altyapısı ile Türk Denizcilik sektörü için yetişmiş personel eğitmeye devam eden Ekol Denizcilik Eğitim Kurumu, tanıtım günü düzenledi.

A+A-

Bu yıl ilk kez düzenlenen tanıtım etkinliğine EKOL’e yeni katılan kursiyerlerin yanı sıra mezun olan 54 kursiyer ve aileleri de katıldı. Mezun öğrenciler ve EKOL’e yeni katılan kursiyerler bilgi alışverişinde bulundu.

Yoğun ilgiyle gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde EKOL ailesine katılmak isteyen kursiyerlere Türkiye'de ilk defa yayınlanan IGF temel ve IGF veri kursları hakkında bilgiler verildi ve son teknoloji simülatörler tanıtıldı.

Etkinlik çerçevesinde davetlilere döner ikramı da yapıldı.

ekol-foto-3.jpg

Denizci olmak isteyen ve Lise mezuniyeti olan herkesin EKOL’den eğitim alabileceğini belirten EKOL Denizcilik Eğitim Kurumu Kurucu Müdürü Mutlu Arslan kayıtların 14 Ağustos’a kadar devam edeceğini ve etkinlikte 41 öğrenciyi EKOL ailesine kazandırdıklarını ifade etti.

ekol-foto.jpg

Mutlu Arslan, "Kursiyerlerimiz EKOL Denizcilik Eğitim Kurumu’nda alacakları kısa süreli eğitim sonrası stajlarını tamamladıktan sonra gemilerde Makine Zabiti ve Vardiya Zabiti olarak çalışma imkanı yakalayacaklar. Bu sene Türkiye'de ilk defa yayınlanan IGF temel ve IGF veri kurslarını da sistemimize dahil ettik. Ayrıca Uluslararası standartlardaki simülatörlerimiz ile kursiyerlerimiz denize çıkmadan gemilerde karşılaşacakları senaryolar için deneyim kazanıyorlar. Kayıtlarımız 14 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu imkanlardan yararlanmak isteyen ve denizcilik sektöründe kariyer yapmak isteyen herkesi EKOL Denizcilik’e davet ediyoruz” dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 937 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.