1. HABERLER

  2. DZKK

  3. Filipinler fırkateynlerini seneye teslim alacak
Filipinler fırkateynlerini seneye teslim alacak

Filipinler fırkateynlerini seneye teslim alacak

Filipin Donanması Komutan Yardımcısı Amiral Robert Empedrad’ın altı ila dokuz metre yükseklikteki dalgalara dayanabilen ülkenin ilk güdümlü roket fırkateynlerinin gelecek yıl Nisan ve Eylül’de teslim edileceğini açıkladı.

A+A-

Filipin Donanması (Philippine Navy/PN) Komutan Yardımcısı Amiral Robert Empedrad’ın açıklamasına göre ülkenin ilk güdümlü roket fırkateynlerinin gelecek yıl Nisan ve Eylül’de teslim edilecek.

Savunma Bakanlığı, silah sistemleri de dahil olmak üzere BRP Jose Rizal ve BRP Antonio Luna için 18 milyar Filipin Pezosu değerinde kontrat imzalamıştı.

Bu gemiler, satıhtan havaya, satıhtan satıha füze, torpil, rampa ve silah sistemleri ve dört boyutlu muharebe için kullanılan sensörlere sahip. Gemiler 351 feet uzunluğunda, 46 feet genişliğinde ve maksimum 25 deniz mili hızına sahip. 15 deniz mili seyir süratinde dört bin 500 deniz miliyle gidebilen gemiler, 30 gün boyunca operasyonel varlığını sürdürebiliyor. Ayrıca, Deniz Durumu 7'ye kadar deniz koşullarına ya da altı ila dokuz metre yükseklikteki dalgalara dayanabilir.

Vira Haber

Bu haber toplam 4422 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.