1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İTÜ’de Sülfür Gemi Uygulamaları ile ilgili eğitim
İTÜ’de Sülfür Gemi Uygulamaları ile ilgili eğitim

İTÜ’de Sülfür Gemi Uygulamaları ile ilgili eğitim

Türk Armatörler Birliği tarafından kapsamındaki gemi uygulamaları konusunda bilgilendirme amacıyla 60 firmadan yaklaşık 250 Baş Mühendis, Zabit, gemi kaptanına İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde, 2020 Sülfür regülasyonu eğitimi verildi.

A+A-

2020 Sülfür Regülasyonu Baş Mühendis ve Zabitan Eğitimleri 17 Aralık 2019 tarihinde İTÜ Denizcilik Fakültesi Suay UMUT Konferans Salonunda yapıldı. İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt ve Türk Armatörler Birliği Başkan Yardımcısı Cihan Ergenç'in açış konuşmasını yaptığı eğitimde Genel Sekreter Hüseyin Çınar eğitim ile ilgili bilgiler verdi ve Mükemmeliyet Merkezi hakkında bilgilendirmede bulundu

Daha sonra eğitime geçildi. Eğitim Mükemmeliyet Merkezimiz İcra Kurulu üyeleri Müh. A. Yaşar Canca,  Serdar Atukeren ve Türk Armatörler Birliği üyesi Müh. A. İlker Meşe tarafından verildi.

Eğitimde genel olarak düzenlemenin neler içerdiği, yeni akaryakıtların makineler üzerindeki etkileri, mühendislerin dikkat etmesi gereken hususlar, port state/flag state kontrolleri, gemide bulundurulması gereken doküman, ship implemention plan, risk değerlendirmesi gibi konularda bilgiler verildi. Ardından soru-cevap periyodu ile eğitim sona erdi.

4 saat süren eğitime 60 firmanın yaklaşık 250 Baş Mühendis, Zabit, gemi kaptanı, şirket teknik personeli katıldı.

Vira Haber

Bu haber toplam 3781 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.