1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Kaleiçi Yat Limanı'nda 'kundaklama' iddiası
Kaleiçi Yat Limanı'nda 'kundaklama' iddiası

Kaleiçi Yat Limanı'nda 'kundaklama' iddiası

Antalya'nın Kaleiçi Yat Limanı'nda bir teknenin sabaha karşı kundaklandığı öne sürüldü.

A+A-

Antalya'nın Kaleiçi Yat Limanı'nda bir teknenin sabaha karşı kundaklandığı öne sürüldü. Özkoç isimli teknenin sahibi Süleyman Özkoç, sabah denize açılmak için teknenin yanına geldiğinde teknenin merdiven kısmının yandığını fark etti.

Antalya'nın Kaleiçi Yat Limanı'nda bir teknenin sabaha karşı kundaklandığı öne sürüldü. Özkoç isimli teknenin sahibi Süleyman Özkoç, sabah denize açılmak için teknenin yanına geldiğinde teknenin merdiven kısmının yandığını fark etti. Teknenin içine girerek kontrol eden Özkoç, tekneden benzin kokusu geldiğini ve teknenin ön tarafında da boş benzin bidonu olduğunu gördü.

Teknenin gece kundaklanmak istendiğini düşünen Özkoç, polise haber verdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri teknenin içinde ve ön kısımlarında parmak izi incelemesinde bulundu.

Teknenin sahibi Süleyman Özkoç, kimseyle bir husumeti olmadığını ve sabah saatlerinde denize açılmak için geldiğinde teknenin merdiven kısmının yandığını fark ettiğini söyledi. Tekneyi akşam saatlerinde yıkadıklarını da anlatan Özkoç, teknenin ıslak olmasından dolayı şanslı olduklarını ifade etti. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.