1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MİLTA BODRUM MARİNA

  4. Milta Bodrum Marina'da yeni yıl eğlencesi
Milta Bodrum Marina'da yeni yıl eğlencesi

Milta Bodrum Marina'da yeni yıl eğlencesi

Milta Bodrum Marina geleneksel ‘Yeni Yıl Personel Gecesi’ 28 Aralık Günü Marina Yacht Club’da gerçekleştirildi.

A+A-

120 kişilik marina personeline Milta Turizm İşletmeleri A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cem Kölemenoğlu, Doğan Holding Sanayi, Ticaret ve Turizm Operasyonları Planlama Direktörü Sayın Galip Yılmaz, Yeminli Mali Müşavir Ahmet Coşkun Bey de eşlik ettiler.

Gece, Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Sayın Ömer Karacalar’ın birlik ve berberliğin devam edeceğini vurguladığı konuşması ile başladı. Zor bir yılın ardından 2016’da daha büyük başarılara imza atma temennisi ile Karacalar herkesin yeni yılını tekrar kutladı. Özverili çalışmalarından dolayı tüm marina personeline teşekkürlerini iletirken, 5’inci, 10’uncu ve 15’inci hizmet yılını dolduran çalışanlarına plaketlerini takdim etti.

Bu unutulmaz gecede marinanın üstün başarılı çalışanları da ödüllendirildi. Yılın Güvenlik Personeli ‘Şenol Kaya’ olurken, Bodrum Deniz Kurtarma Derneğinde yıl içerisinde pek çok vakada binlerce can kurtaran, üstün çabalarıyla bütün marina ailesini gururlandıran Milta Bodrum Marina Liman Kontrol Merkezi Sorumlusu Ayberk Olcay ‘Yılın Marina Personeli’ seçildi.

Gece boyunca 2015 yılını özetleyen birçok gösterim yapıldı. Sunumda yıl boyu gerçekleştirilen proje, etkinlik, eğitim ve kutlamalarının yanı sıra; dünya evine giren ve dünyaya gözlerini bu yıl açan marina ailesinin en küçük üyelerine de yer verildi.

Milta Bodrum Marina ailesi, Aycan Adalı ve orkestrası ile devam eden gecede, sürpriz hediye çekilişleri, dans ve sohbetlerle doyasıya eğlendi.

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 6812 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.