1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MİLTA BODRUM MARİNA

  4. Milta Bodrum’dan sanata destek
Milta Bodrum’dan sanata destek

Milta Bodrum’dan sanata destek

Mücevher tasarımcısı Semra Ecer’in “Objeler ve Heykeller” adlı sergisiyle Milta Bodrum Marina içerisinde yer alan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşuyor.

A+A-

25 yıl önce başlamış olan takı tasarım çalışmalarına farklı bir boyut kazandırarak heykele ve objeye dönüştüren, mücevher tasarımcısı Semra Ecer; “Objeler ve Heykeller” adlı sergisiyle Milta Bodrum Marina içerisinde yer alan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşuyor.

Yüksek tasarım gücüyle ve kendine özgü görsel estetiğiyle adını uluslararası alanda da duyuran ünlü tasarımcı Semra Ecer, açtığı sergilerle katılımcıları eserlerine hayran bırakmaya devam ediyor.

Özdemir Altan Atölyesi’nde resim eğitimi alarak, 1983 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olan tasarımcı; mezuniyetinden bu yana kendi atölyesi olan Semra Ecer Gallery’de tasarım ve heykel çalışmalarını sürdürüyor.

Semra Ecer’in eşi benzeri olmayan tasarımları; 7 Ağustos akşamı, Milta Bodrum Marina iş birliğiyle, Osmanlı Tersanesi sit alanında yapılacak olan açılış kokteyli ile Bodrum’a merhaba diyecek. Ünlü tasarımcının sergisini merak eden ve görmek isteyen herkes, 20 Ağustos 2015 tarihine kadar ziyaret edebilecek.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.