1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN DİDİM - D MARİN DİDİM YACHT CLUB

  4. MS/Y Johanna, D-Marin Didim'i tercih etti
MS/Y Johanna, D-Marin Didim'i tercih etti

MS/Y Johanna, D-Marin Didim'i tercih etti

1945 yılında yapımı tamamlanan MS/Y Johanna teknesi kışlama için D-Marin Marinalar Grubu’na bağlı, Türkiye’nin en büyük çekek alanına sahip marinası D-Marin Didim’i tercih etti.

A+A-
Doğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Didim dünyanın en ünlü teknelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 5 yıldır denizlerde olan S/Y Johanna Lucretia teknesi, kış sezonunu uzman operatör ekibi, 75 ve 400 tonluk iki adet liftiyle hizmet veren, Türkiye’deki en büyük çekek alanına sahip marinası D-Marin Didim’de geçirecek.
 
Dünya denizlerinde yol alan ve bugüne kadar pek çok okyanus geçen S/Y Johanna Lucretia, Doğu Akdeniz’deki süper yatlar için önemli bir home port haline gelen D-Marin Didim’de karar kıldı.
 
GENİŞ ALTERNATİFLER SUNUYOR
 
D-Marin Didim, yat sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri ve uzman operatör ekibiyle yat sahiplerinin karadaki işlemleri için çok geniş alternatifler sunuyor. Dalgıç hizmeti, teknelerin malzemelerini saklayabilmeleri için depolar ve araçlarına yönelik kapalı garaj imkânının yanı sıra alt yıkama, forklift ve jib-crane hizmetleri de, istenildiği durumlarda teknelere sağlanan kolaylıklar arasında yer alıyor. 70 metre uzunluğuna kadar süper yatları ağırlayabilen D-Marin Didim, çekek alanında bulunan 900 metrekarelik 2 adet kapalı hangar ve marinada teknik servis olarak faaliyet gösteren çok sayıda firmasıyla, tekne sahiplerinin ihtiyaç duyacakları her türlü hizmete ulaşabilmelerini sağlıyor. 2013-2014 kışlama sezonunda maksimum doluluğa ulaşan D-Marin Didim’de, süper yatların karadaki bütün ihtiyaçlarını karşılayacak, çok sayıda teknik atölye de hizmet veriyor.
 
EĞLENCELİ SOSYAL ETKİNLİKLER
 
Kış sezonu boyunca düzenlenen aktiviteler ile kaptanlar ve yat çalışanlarına yönelik birbirinden eğlenceli sosyal etkinlikler de sunan D-Marin Didim, faaliyetlerini son sürat sürdürürken yurt içinden ve yurt dışından konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
virahaber.com
 
Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.