1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Palamut Group ve CPM Yazılım orta noktayı denizde buldu
Palamut Group ve CPM Yazılım orta noktayı denizde buldu

Palamut Group ve CPM Yazılım orta noktayı denizde buldu

Palamut Group ve CPM Yazılım ana sponsorluğunda oluşturulan Palamut & CPM yelken takımı yeni döneme Targan Hazarhun liderliğiyle başlıyor.

A+A-

Palamut & CPM yelken takımı, İstanbul’da gerçekleşecek olan 26 yarışta, Targan Hazarhun liderliğinde IRC2 grubunda yarışacak.

İki ayrı sektörde faaliyet gösteren Palamut Group ve CPM Yazılım orta noktayı denizde buldu. İki şirketin ortak yelken takımı olan Palamut & CPM yelken takımı, İstanbul’da gerçekleşecek olan 26 yarışta IRC2 grubunda yarışacak.

Palamut & CPM Sailing takımını kurmadan önce bireysel olarak yarışlara katıldığını belirten CPM Yazılım ve Palamut Group Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut; “Bu yarışları hem daha profesyonel hem de bir sosyal aktivite olarak çalışanlarımızı da içine alacak şekilde nasıl yaparız diye düşündüğümüzde yarışlara bir yarış teknesi ile katılmaya karar verdik ve çalışanlarımızın da bu takıma destek verecekleri, yarışlara katılmak istedikleri yönünde ciddi şekilde geri dönüşler aldık. Şirket çalışanlarımızın olduğu bir takım kurmak fikri bizim motivasyonumuzu artırdı” dedi.

“Mücadele etmek, zorluklarla başa çıkmak ana temamız olsun istedik”

Bu süreçte Targan Hazarhun ile birlikte bir takım oluşturmaya karar verdiklerini aktaran Recep Palamut; “Targan Hazarhun’a sponsor olduk. Archambault A 35 model bir yarış teknesi aldık. Teknemizin adı da Palamut. Targan Hoca ile birlikte profesyonel olarak ilerlediğimiz bu yolda eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Geldiğimiz nokta, elde edeceğimiz derecelerin de habercisi niteliğinde”  dedi.

Ekip olarak çaba ve gayreti sevdiklerinden bahseden Palamut, sözlerine şu şekilde devam etti; “Yelkende en önemli nokta disiplinli olmaktır, bu husus hayati bir önem taşıyor. İş hayatımıza baktığımızda da bizi başarıya ulaştıracak en önemli noktaların başında disiplinli olmak yatıyor. O nedenle biz iş hayatıyla yelkenciliği birbirine çok benzetiyoruz. Yelkenciliği sadece keyifli bir spor olarak değil aynı zamanda yöneticilik yetkinliklerini de geliştirmeye destek olacak bir eğitim aracı olarak görüyoruz.”

1516859741_cpmyelkentakimi_gorsel.jpg

1516859745_cpmyelkentakimi_gorsel2.jpg

Bu haber toplam 8606 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.