1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Palmarina rüzgara kafa tutanlarla el sıkıştı
Palmarina rüzgara kafa tutanlarla el sıkıştı

Palmarina rüzgara kafa tutanlarla el sıkıştı

Dünyanın en prestijli yelken yarışları olarak nitelendirilen ‘Extreme Sailing Series’in resmi sponsoru Bodrum Palmarina oldu.

A+A-

2007 yılından bu yana düzenlenen ve dünyanın en prestijli yelken yarışları olarak gösterilen Extreme Sailing Series’in bu yılki resmi sponsoru, Türkiye’nin ilk mega ve giga yat bağlama kapasiteli marinası Palmarina oldu.

Andy Tourell ‘Ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz’

Extreme Sailing Etkinlik Yöneticisi Andy Torell, Palmarina’nın resmi sponsorları olmalarıyla ilgili “Palmarina ile ortaklığımızı duyurmaktan heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Daha önce birçok kez İstanbul Boğazı’nda etkinlikler düzenleyen Extreme Sailing Series olarak uzun süredir Türkiye ile etkileşim halindeydik. Bu yüzden Palmarina ile olan ilişkimizin gelişimi konusunda heyecanlıyız.” dedi.

‘Yarışı dünya çapında desteklemek istiyoruz’

Palmarina Grubun Pazarlama ve PR Başkanı Derya Akyüz yapılan sponsorluk çalışmasıyla ilgili “2014 İstanbul’daki yarışa destek olduktan sonra, yeniden Extreme Sailing Series’in bir parçası olmak Palmarina Bodrum için onur verici. Yarışı dünya çapında desteklemeyi ve deniz sporlarına olan bağlılığımızı ve tutkumuzu göstermeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

yelkenliler-sponsor-oldular.jpg

Flying Phantom Series’in de sponsoru Palmarina

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan, misafirlerine lüks ve butik otellerinde konaklama, yerel ve dünya tatlarının bulunduğu restoran ve kafelerinde yiyecek içecek, dünya markalarının yer aldığı mağazalarıyla alışveriş imkânı sunan Palmarina, aynı zamanda Flying Phantom Series yelkenli yarışlarının da resmi sponsoru.

OC Sport, Flying Phantom Series ile ortaklığını Aralık ayında duyurmuştu. İki kişilik katamaranlar bu ortaklık ile Madeira Adaları, Hamburg, Cardiff ve henüz açıklanmayan dördüncü bir Avrupa lokasyonunda Extreme Sailing Series etkinliklerindeki hydro-foil sıralarında kendilerine yer edindi.

Flying Phantom Series, her Avrupa gösterisinde en az 16 takım ile yeni bir yetenek havuzu oluşturuyor. Ortaklık, dünya çapında rekabete katılmalarını sağlanarak, bu yeni yetenekler için bir gelişim yolu yaratmayı amaçlıyor. Bunun için de Extreme Sailing Series’i küresel bir sahne olarak kullanarak yetenekleri dünyaya tanıtıyor.

‘Yeteneklerin gelişimine yardımcı olmayı arzu ediyoruz’

Akyüz, “Sponsporluğumuz ile genç neslin ilgisini çeken yeni ve dinamik deniz sporlarını tanıtmak istiyoruz. Genç nesil, endüstrimizin geleceğidir. Biz de hem yerel hem de küresel yeteneklerin gelişimine yardımcı olmayı arzu ediyoruz’’ dedi.

Flying Phantom Class başkanı Thomas Normand, “Palmarina’nın Flying Phantom Series ile olan ortaklığından dolayı çok mutluyum. Etkinliğin ilk büyük sponsorluğu olarak OC Sport ile takım olmuş olmak çok güzel. Dokuz ülkeden gelen uluslararası takımların çekişmesi, Palmarina ile olan ortaklık ve Avrupa’da dört etkinlik ile bu sezon çok fazla heyecan ve eğlence göreceğiz.” dedi.

yelkenli-teknelere-sponsor-oldular.jpg

Dünya çapında yarışlar

Extreme Sailing Series’in ortakları arasında Palmarina Bodrum’un yanında Land Rover, SAP, Zhink, Gac Pindar, North Sails, Sony, Cisco, Flying Phantom gibi isimler yer alıyor. Yarışlar Orta Doğu, Asya, Avrupa ve Amerika’da düzenleniyor. Dünya çapında elit yarışçıların bir araya gelerek kurduğu Extreme Sailing takımları arasında Alinghi, Land Rover Bar Academy, NzExtreme Sailing Team, Omman Air, Red Bull Extreme Sailing, SAP Extreme Sailing, Engie, Nzl Sailing Team, Team Extreme, Team Tilt yer alıyor.

Yarışların gelecek programı ise şöyle;

  • 29 Haziran 2 Temmuz tarihlerinde Portekiz, Madeire Adaları
  • 20-23 Temmuz Avrupa
  • 10-13 Ağustos Almanya, Hamburg
  • 25-28 Ağustos Galler, Cardiff
  • 19-22 Ekim Amerika, San Diego
  • 20 Kasım – 3 Aralık Meksika, Los Cabos

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2302 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.