1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Rosetti Marino Group süperyat inşasına başlıyor
Rosetti Marino Group süperyat inşasına başlıyor

Rosetti Marino Group süperyat inşasına başlıyor

Şimdiye kadar ticari gemiler üreten İtalyan tersanesi Rosetti Marino Group, süperyat dünyasına adım atıyor. Rosetti Marino Group detaylarını yayınladığı 85 metrelik konsept ile süperyat inşa etmeye başlayacağının sinyallerini verdi.

A+A-

Ticari gemiler üreten İtalyan tersanesi Rosetti Marino Group, detaylarını yayınladığı 85 metrelik konsept ile süperyat dünyasına adım atmayı amaçladığının sinyallerini verdi.

Tomasso Spadolini ile gerçekleştirilen işbirliğiyle ortaya çıkarılan 85 metrelik süperyat tasarımı, ‘expedition’ tarzıyla dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü Sanlorenzo ve Ferretti markalarının idareciliğini yapmış olan Fulvio Dodich ile tersanenin başına geçmesi için anlaşan Rosetti Marino Group, yeni atılımındaki kararlılığını gözler önüne seriyor. Öte yandan Fulvio Dodich, açıkladıkları yeni süperyat konseptiyle üst seviye süperyatlar inşa etmek istediklerini şu sözlerle belirtiyor; ''Rosetti Marino’nun muazzam tecrübesi ve sağlam finansal gücüyle, yarı veya tam özelleştirilebilen nitelikler sunan süperyatlar ortaya çıkarmak istiyoruz.''

Rosetti Superyachts’ın 85 metrelik konseptini ele aldığımızda, kıç taraftaki helikopter pisti bulunan geniş güvertesi ilk göze çarpan unsur oluyor. Burada ayrıca, büyük bir servis teknesi taşıyacak alan da yaratılmış. Taşıma alanında, su sporları oyuncaklarının yanı sıra yelkenli tekne de taşınabiliyor.

Yeni dev konsept, 2200 GT iç hacim sunuyor. 4 katlı güverte düzenine sahip olan süperyat, Rolls-Royce itiş sistemleriyle donatılmak üzere tasarlanmış.

rossetti.jpg

rossetti1.jpg

rossetti2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5512 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.