1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Şirketler Haliç’te yelken açtı
Şirketler Haliç’te yelken açtı

Şirketler Haliç’te yelken açtı

‘Bosphorus Cup Corporate’ adıyla düzenlenen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenecek yarışın ilki tamamlandı. Vira Yatçılık iş birliğiyle hayata geçen organizasyon, 8 takımdan 50’ye yakın yelkencinin katılımıyla gerçekleşti. 

A+A-

Şirketlerin kendi iş birimlerinden oluşturduğu farklı takımlarla katılabildiği ve birbirine eşit teknelerle yarıştığı Bosphorus Cup Corporate organizasyonunun ilki Haliç’te gerçekleşti. Nestle Türkiye, Glass House, Future Bright, ING ve Gorbon Seramik tarafından üç asil ve bir yedek kişiden oluşturulan sekiz takım, haftalar önce başlayan antrenman yarışları ve eğitimleri tamamlayarak, 4-5 Eylül tarihlerinde iki gün boyunca birbirleri ile yarıştı. Haliç’in tarihi sularında gerçekleşen final, kuvvetli rüzgârın da etkisiyle yüksek rekabetin yaşandığı görsel bir şölene sahne oldu.  

Bosphorus Cup ve Vira Yatçılık iş birliğiyle, bu yıl ilki gerçekleşen Bosphorus Cup Corporate’in final yarışını kazanan, Nestle Türkiye’den Nescafe Xpress ekibi oldu.  

Çalışanlarına değer veren şirketler yarıştı 

İlk defa gerçekleştirilen Bosphorus Cup Corporate ilgili açılamalar yapan Vira Yatçılık Kurucusu Efe Özbil, etkinlikte yer alan şirketlerin çalışanlarını değerli hissettirdiğine değindi. Özbil sözlerine şöyle devam etti: “ING, Nestle Türkiye, Glass House, Future Bright ve Gorbon Seramik çalışanları tarafından oluşturulan farklı takımlar, Delphia 24 tipi birbirine eş teknelerle haftalar boyunca antrenmanlar gerçekleştirdi ve 4-5 Eylül tarihlerinde de kendi aralarında yarıştılar. Şirketler Bosphorus Cup Corporate sayesinde hem ekip motivasyonunu artırdı hem de tüm çalışanlarına yelken tanışma ve yelken yapabilme imkânı sağladılar.”  

İstanbul’un tanıtımına katkı  

Bosphorus Cup’ın 20. yılı onuruna ve İstanbul’un tanıtımına 20 yıldır yaptıkları katkıyı artırmak hedefiyle böyle bir projeyi başlattıklarına dikkat çeken Bosphorus Cup Kurucusu Orhan Gorbon, Bosphorus Cup Corporate’i geleneksel hale getireceklerini belirtti. Gorbon, yeni organizasyonları ile ilgili sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bosphorus Cup, tüm dünyadan yelken severlerin takip ettiği bir etkinlik olmanın yanı sıra, İstanbul’un tanıtımına da büyük bir katkı sağlıyor. Bu katkıyı daha da artırabilmek için Bosphorus Cup Corporate’i hayata geçirdik. Özellikle Pandemi döneminde uzaktan çalışanların, bu etkinlik sayesinde açık havada takımlarını kurarak yarışmalarını ve moral bulmalarını hedefledik.” 

Vira Haber

 

Bu haber toplam 9047 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.