1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Solonport'tan atılım
Solonport'tan atılım

Solonport'tan atılım

Solonport Maersk Line Rotterdam ile Evyapport Limanı’nda konuşmaya başlıyor.

A+A-

Dünyanın en büyük konteyner acentelerinden olan Maersk Line ile bir süredir devam etmekte olan SMDG standartlarındaki EDI temelli konteyner mesajlaşma entegrasyonu çalışmalarımızı sonuçlandı.

İlk aşamada CODECO ve COARRI başlıkları altında yürütülüp tamamlanan SMDG EDI standartlarındaki konteyner mesajlaşma modülü, 1 Haziran 2010 tarihinde EvyapPort limanında canlıya geçirilecek.

Firma yetkilileri konu ile ilgili şöyle açıklama yaptı:

“Geliştirilen ve geliştirilmekte olan SolonPort Konteynır Mesajlaşma modülü sayesinde, programımızı kullanan liman müşterilerimiz, uluslararası entegrasyonlarda çok daha güçlü hizmet verebilme imkanına sahip olmaktadır. Modül çalışmalarında bize duymuş olduğu güvenden, vermiş olduğu destekten ve katkılarından dolayı Sayın, Süleyman Çokan (Maersk Line Process Excellence, Projects and Procurement Manager) Bey’e teşekkürü bir borç biliriz. Hedefimiz, Ulusal ve Uluslararası standartlarda çalışabilen, entegre olabilen, bookingten, gate in-gate outtan, yard managementten, optimizedan, pier planningten, job trucktan, job RTGden, job stuckerdan, taşeron ve fatura kesmeye kadar giden bütün süreçlerde kesintisiz hizmet verebilen, SolonPort Liman Otomasyonu programımızı, hiç durmadan geliştirmektir”.

 

Virahaber

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.