1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Son gülen Ege Üniversitesi oldu
Son gülen Ege Üniversitesi oldu

Son gülen Ege Üniversitesi oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen “Geleceğin Şampiyon Kulaçları Marmaris'te Buluşuyor” yarışları sona erdi.

A+A-

Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından organize edilen, Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü, Marmaris Belediyesi ile Marmaris Belediyespor'un destekleriyle gerçekleşen yarışlara 8 ilden 18 takımından yaklaşık 250 sporcusu katıldı.

Marmaris Belediyesi Yüzme Eğitim Tesisi'nde 3 gün süren yarışlar sonunda takım halinde birinciliği Ege Üniversitesi, ikinciliği Işıkkent, üçüncülüğü ise Bursa Nilüfer Belediyespor kulüpleri elde etti. 11 yaş grubu bayanlarda, Ege Üniversitesi birinci, Işıkkent ikinci, İstanbul Çevrespor üçüncü oldu. Aynı yaştaki erkek yüzücüler sıralamasında Ege Üniversitesi birinci, Avrasyaspor ikinci, Işıkket üçüncü sırada yer aldı.
12 yaş grubu bayanlarda, İstanbul Çevrespor birinci olurken, Kınalıadaspor ikinci, Ege Üniversitesi üçüncü olarak yarışları tamamladı. 12 yaş erkeklerde ise birinciliği Ege Üniversitesi, ikinciliği Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve üçüncülüğü de Başkent Çankaya elde etti.

Dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilcisi ve Marmaris Belediyespor Genel Sekreteri Hilmi Kısa, amaçlarının bu tür organizasyonların sayısını ve çeşitliliğini arttırmak olduğunu söyledi, organizasyonun tüm katılımcılarına ve emeği geçenlerine teşekkür etti.

Hürriyet

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.