1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Sözleşmeli yatçılara müjde
Sözleşmeli yatçılara müjde

Sözleşmeli yatçılara müjde

D-Marin Marinalar Grubu, 01 Mart 2011-31 Aralık 2011 tarihleri arasında D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında yıllık bağlaması olan teknelere özel indirim uygulaması başlatıyor.

A+A-

D-Marin Marinalar Grubu, 01 Mart 2011-31 Aralık 2011 tarihleri arasında D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında yıllık bağlaması olan teknelere özel indirim uygulaması başlatıyor. Uygulama kapsamında
D-Marin marinalarında sözleşmesi olan yatçılar farklı D-Marin’lerde bağlama ve çekek konularında çeşitli indirimlerden faydalanabilecekler.

D-Marin Marinalar Grubu sözleşmeli yatçılarına 9 ay sürecek yeni bir uygulama sunuyor. Yıllık bağlaması olan tekne sahipleri, 01 Mart 2011-31 Aralık 2011 tarihleri arasında D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında özel indirimlerden faydalanabilecek.

Bağlama İndirim Uygulamaları
D-Marin marinalarında yıllık bağlama sözleşmesi bulunan tekne sahipleri, D-Marin Turgutreis, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina’ya gitmeleri halinde bağlama ücretlerinde % 10 indirimden yararlanabilecekler.

D-Marin Didim Marina’da yıllık bağlaması olan tekne sahiplerine ise D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek marinalara gitmeleri halinde bağlama ücretlerinde karşılıklı olarak % 25 indirim uygulanacak.

D-Marin Didim Marina ya da Marina Mandalina’da yıllık bağlaması olan tekne sahipleri de bu marinalara gitmeleri halinde bağlama ücretlerinde karşılıklı % 50 indirim imkanından faydalanabilecek.

D Marin Göcek ile yıllık bağlama yapmak ve kış sezonunda karaya alınmak istenen ancak lift kapasitesi sebebiyle alınamayan tekneler ile yaz sezonunda 6 ay D-Marin Göcek deniz bağlama sözleşmesi, kış sezonunda 6 ay D-Marin Didim kara park sözleşmesi yapılabilecek. 6 aylık fiyatlar her iki marinanın da yıllık bağlama fiyatları üzerinden hesaplanacak. D Marin Didim Marina çekme – atma fiyatını yıllık bağlama sözleşmesi bulunan teknelere uyguladığı fiyat üzerinden verecek. (Kontratların peşin ödemeli yapılması zorunluluğu vardır.)

Çekek İndirim Uygulamaları
D-Marin Marinalar Grubu içinde yer alan D-Marin Turgutreis-Didim-Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında yıllık bağlaması olan her tekne, diğer marinalarda çekme atma yapmak isterse o marinanın yıllık teknelere uyguladığı çekme atma ücretini ödeyecek.
D-Marin Turgutreis veya Göcek Marinalarında yıllık bağlama sözleşmesi bulunan tekne sahipleri ise teknelerini D-Marin Didim Marina’da bir ay için karaya çekilmeleri halinde sadece çekme- atma ücreti ödeyecek.

Teknelere, bir aydan sonra karada kalmaları halinde ise bağlamada %25 indirim uygulanacak.

Rezervasyon şartı
D-Marin Marinalar Grubu içinde yer alan marinalarda yıllık bağlama sözleşmesi bulunan tekne sahiplerinin diğer D-Marin Marinalarındaki yer durumu için önceden mutlaka rezervasyon yapması gerekiyor.

Özellikle yaz sezonunda bağlama yeri garantisi verilemeyeceğinden, her marina, bağlama yeri müsaitse D-Marin Marinalarında sözleşmesi olan teknelere öncelik verecek. Bağlama yeri müsait ise D-Marin Marinaları ile yıllık bağlaması olan teknelerin diğer marinalarda kalış süresi ile ilgili bir sınırlandırma yapılmayacak.

son.20110318171354.jpg

1.20110318171403.jpg

2.20110318171415.jpg

3.20110318171426.jpg

4.20110318171435.jpg

5.20110318171443.jpg
 

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.