1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Tuzla Marina için yakında ihale açılacak
Tuzla Marina için yakında ihale açılacak

Tuzla Marina için yakında ihale açılacak

Tuzla Belediye Başkanı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’ya yapılacak Marinanın ise yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirtti.

A+A-

Tuzla Belediye Başkanı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’ya yapılacak Marinanın ise yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirtti.
İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın ev sahipliğinde bir araya geldiler. Toplantıda başkanlar, projelerini paylaştılar, görüş alışverişinde bulundular.

Tuzla'da son üç yılda yaşanan değişime vurgu yapan belediye başkanları, başarılı çalışmalarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'yı tebrik ettiler. Tuzla Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şelale Park ve Nikah Sarayı’nın çok yakın zamanda biterek hizmete gireceğini, Tuzla’ya yapılacak Marinanın ise yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirtti. Marina Projesini slayt sunum olarak anlatan Başkan Yazıcı “Marina’nın tamamlanmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin mutlak uğrak yerlerinden biri de Çupra balığı şekline bürünen; deniz üzerinde AVM’leri barındıran, yeşil ile mavi’nin içi içe olduğu Tuzla Marina’sı olacaktır” dedi.
Proje’nin İstanbul ve Anadolu Yakasına büyük bir değer katacağını ifade eden Belediye Başkanları Marina projesinden dolayı Dr. Şadi Yazıcı’yı tebrik ettiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, İstanbul'un değerli belediye başkanlarına ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Bu haber toplam 910 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.