1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 20. Enerji ve Çevre Fuarı 24 Nisan'da başlıyor
20. Enerji ve Çevre Fuarı 24 Nisan'da başlıyor

20. Enerji ve Çevre Fuarı 24 Nisan'da başlıyor

Toplam 12 bin metrekarelik alanda ve 3 salonda düzenlenecek ICCI 2014 fuarı, enerji sektörünün en iyi tedarikçilerinin geliştirdiği enerji ve çevre teknolojilerini, enerji şirketleri ve sanayisi ile buluşturmayı amaçlıyor.

A+A-

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 - 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24 Nisan'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından açılacak. İstanbul Fuar Merkezi'nde üç gün boyunca beş farklı salonda yapılacak oturumlara enerjinin zirvesinde yer alan önemli isimler ve yöneticiler katılacak. 16 bine yakın ziyaretçinin katılması beklenen fuar, dünya enerji sektörünün kalbinin 3 gün boyunca İstanbul'da atmasını sağlayacak.

350 FİRMA ZİYARETÇİ İLE BULUŞACAK

Fuar kapsamında ayrıca düzenlenecek 'B2B İkili İş Görüşmeleri' etkinliğinde 350'ye yakın katılımcı firma ile ziyaretçiler arasında gerçekleşecek iş anlaşmaları sayesinde ülkeler arasında yeni iş fırsatları amaçlanıyor. Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Bulak, Türkiye'nin enerji alanındaki gelişiminin ve etkinliğinin ICCI ile birlikte daha da büyüdüğünün altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.