1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. LUKOIL Marine Lubricants, iCOlube’ı tanıttı
LUKOIL Marine Lubricants, iCOlube’ı  tanıttı

LUKOIL Marine Lubricants, iCOlube’ı tanıttı

LUKOIL Marine Lubricants, gemilerin motor performansını ve verimliliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla, İngiltere’de resmi olarak 8 Eylül 2015 tarihinde Londra’da tanıtılan iCOlube sistemini geliştirdi.

A+A-

Londra’da düzenlenen bu gösterişli gecede, LUKOIL Marine Lubricants, muhteşem bir eğlenceye ve sosyal etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kensington Sarayı’nın, Orangery adlı tarihi mekanında düzenlenen etkinlikte iCOlube ürünü resmi olarak tanıtıldı.

Sektörün önemli isimlerinden oluşan 120’den fazla dinleyici için yetenekli komedyen Nicole Arbour’ın sunumuyla, sihirbaz Laura London, şarkıcı Stephen Ridley ve müzisyen Escala’nın yer aldığı çeşitli eğlenceler sergilendi.

Teknik sunumlarda, sistemin, silindir yağları, motor gerekliliklerine ve yakıt tipine nasıl mükemmel bir şekilde uygun hale getirdiğini gerçek zamanlı bir şekilde gösteren, iCOlubesistemini anlatan interaktif dokunmatik ekran simülasyonları da yer aldı.

iCOlube

Akıllı silindir yağlama ünitesi İCOlube, alkalilik kaynağını yük ve yakıta uygun hale getiriyor. Besleme oranı daima en ideal seviyede kalıyor ve yalnızca yakıt sülfür içeriğinin girilmesi yeterli oluyor. Bu sayede, en iyi motor koşulları sürdürülüyor, yağ masrafları düşürülüyor, yakıttan tasarruf ediliyor ve çevre dostu şartlar sağlanıyor.

LUKOIL ve LUKOIL Marine Lubricants Hakkında

LUKOIL, petrol ürünlerinin bulunmasında, üretiminde, rafine edilmesinde ve pazarlanmasında lider konumda olan bir Rus şirketidir. 1991 yılında kurulan LUKOIL, baş harfleri LUK ismini oluşturan batı Sibirya şehirlerinden Langepas, Urai ve Kogalym’de bulunan petrol ve gaz üretim şirketlerinin birleşmesiyle oluşmuştur. LUKOIL, 2007 yılında yağ teknolojisinde çalışan uzmanlarını deniz sektörüne taşımaya karar verdi. LUKOIL Deniz Yağları, dünya genelinde deniz yağlarının üretilmesine ve satışına odaklanan bağımsız bir küresel satış ve pazarlama işletmesi olarak kuruldu. O zamandan bu yana şirket, modern motorlarda meydana gelebilen ciddi aşınma kaynaklı yıpranmalara çözüm olarak geliştirilen ilk 100 BN silindir yağın tanıtımıyla ve iCOlube'un (akıllı silindir yağlama için gemi ünitesi) geliştirilmesiyle birlikte kendini teknoloji lideri konumuna getirdi. 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.