1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk Loydu, Paris MoU'da yerini korudu
Türk Loydu, Paris MoU'da yerini korudu

Türk Loydu, Paris MoU'da yerini korudu

Paris Memorandumu 2010-2012 Klas Kuruluşları performans raporu yayınlandı. Milli Klas Kuruluşu Türk Loydu -1,46 Exces Factor ile 10. sırada yerini aldı.

A+A-

Türk Loydu, Paris MoU'da yerini korudu

Paris Memorandumu 2010-2012 yıllarını kapsayan denetleme sonuçlarına ilişkin olarak hazırladığı 2012 yıllık raporunda yer alacak Klas Kuruluşları ve Bayrak Devleti performans tablolarını açıkladı.

Liman Devleti Kontrolleri için oluşturulan Paris Memorandumu 2010-2012 yıllarını kapsayan denetleme sonuçlarına ilişkin olarak hazırladığı 2012 yıllık raporunda yer alacak Klas Kuruluşları ve Bayrak Devleti performans tablolarında Türk Bayraklı gemilerde büyük iyileşme görülürken, Milli Klas Kuruluşu Türk Loydu, sıralamada bir basamak düşmesine rağmen, son 7 senedir olduğu gibi “High Performans” olan konumunu korudu.

Türk Loydu; her sene olduğu gibi bu yıl da IACS (Uluslararası Klas Kuruluşları Birliği) üyesi bazı kuruluşları geride bırakmasına rağmen, geçen sene açıklanan exces factor oranı -1,69 olarak kayıtlara geçerken, Bu sene açıklanan raporda -1,46'ya düştüğü görüldü.

turkloydu_parismou.jpg

beyaz_liste.jpg

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.