1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Rizespor bütçeyi aşmayacak
Rizespor bütçeyi aşmayacak

Rizespor bütçeyi aşmayacak

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da yönetimin İstanbul kanadı ile Rize kanadı dün telekonferans sistemi ile canlı bir şekilde eşgüdümlü toplantı yaptı.

A+A-

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da yönetimin İstanbul kanadı ile Rize kanadı dün telekonferans sistemi ile canlı bir şekilde eşgüdümlü toplantı yaptı. Toplantıda birçok konuyu ele alan Yeşil-Mavililer, çeşitli kararlar aldı. İstanbul’da Başkan Metin Kalkavan ve İstanbul’da görevli yöneticiler ve Rize’de de Rize’deki yöneticilerin katıldığı toplantıda bütçe ve transfer masaya yatırıldı. 5 saat süren toplantıda genel yapılanma ile ilgili fikir alış-verişinde bulunulduğu belirtilirken, bu genel yapılanma doğrultusunda yeni sezon öncesi yol haritası belirlendi.

Transfer Konuşuldu

Daha önce bütçesini 9 Milyon TL olarak belirleyen Çaykur Rizespor’da yönetim bu rakamı kesinlikle aşmama kararı aldı. Toplantıda transferlerde dahil bu bütçe ile hareket edileceği kararlaştırıldı. Buna paralel olarak transfer konusunun da görüşüldüğü toplantıda transfer komitesi yapmış olduğu çalışmalarla ilgili yönetime bilgi verdi. Ayrıca prensipte anlaşılan ve bitme aşamasına gelen transferlere en kısa sürede resmi sözleşme imzalanması hedefleniyor. Daha önceki yıllarda bir yıllık ya da kiralık olarak futbolcu transferini benimseyen Rizespor, bundan böyle iki yıldan az olmayacak şekilde futbolcuları renklerine bağlayacağı kararına vardı.

 

Günebakış

Bu haber toplam 804 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.