1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. BADER, gemi inşaya ışık tutacak
BADER, gemi inşaya ışık tutacak

BADER, gemi inşaya ışık tutacak

Barbaros Denizciler Derneği Türk denizcilik sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor.

A+A-

Barbaros Denizciler Derneği Türk denizcilik sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. 2006 yılında kurulan BADER, denizcilik sektörüne katkı sağlamak amacıyla düzenlediği panellere bu ay bir yenisini daha ekliyor.

Daha önce düzenlediği panellerle birçok konunun masaya yatırılmasını ve tartışılmasını sağlayarak gündem oluşturan BADER’in bu ayki gündem başlığı "Türk Gemi İnşaa ve Yan Sanayisinin Sorunları, Rekabet Gücü ve Çıkış Yolları". Küresel krizle beraber zor günler geçiren ve krizden çıkış için çözüm yolları arayan Türk gemi inşa sanayisinin geleceğine ışık tutmak amacıyla masaya yatırılacağı seminerde Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Dursun Alkan ve Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Yüksek Mühendisi Osman Kaya Turan konuşmacı olarak yer alacak.

Panelistlerin sunumunun ardından panele katılan davetlilerin aktif olarak katılabilecekleri soru-cevap kısmı düzenlenecek ve merak edilen sorulara yanıt aranacak. Bugün saat 13.45’te başlayacak olan panel 16.45’te sona erecek.

Virahaber

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.