1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. BTM Limanlar için çözüm ortağı oldu
BTM Limanlar için çözüm ortağı oldu

BTM Limanlar için çözüm ortağı oldu

Yalıtım sektörünün öncü kuruluşlarından BTM A.Ş, Çeşme Yat Limanı ve İzmir Sığacık Yat Limanı yalıtım projelerinin çözüm ortağı oldu.

A+A-

Çeşme Yat Limanı projesindeki yalıtım uygulamasını BTM'nin Ankara bayisi Sepe Yalıtım yaparken, Sığacık Yat limanı yalıtım uygulamasını ise İzmir bayisi Levent İzolasyon başarı ile gerçekleştirdi.

Sığacık Yat Limanı'nda BTM markalı ısı ve su yalıtımı malzemeleri ve BTM Shingle çatı kaplama malzemesi kullanıldı. Çeşme Yat Limanı yapılarının temel ve perdelerinde yine BTM markalı su yalıtım örtüsü ve dış cephe ısı yalıtımı için BTMPlus mantolama uygulaması başarıyla tamamlandı.

Sığacık Yat Limanı'nda 12 bin m2 alandaki 17 binanın ısı ve teras yalıtımını üstlendiklerini belirten BTM yetkilileri; “İlk olarak tonoz çatıların su yalıtımını BTM Plastobit ve BTM Yakut Shingle ile çözümledik ve projede öngörülen gerekli havalandırma açıklıkları tesis edilerek detayları tamamladık” bilgisini verdi. Sığacık Yat Limanı'nın mantolama sistemi uygulaması için de, BTM Plus sistem elemanları kullandıklarını ve binalara hareket kazandırmak amacıyla fuga profilleri uygulaması yaptıklarını kaydeden yetkililer, “Teras çatı yalıtımında ters çatı detayı adı verilen altta Plastobit P3 bin, 2 kat ve ek yerleri şaşırtmalı olarak şalümo ile yüzeye yapıştırılan su yalıtımı üzerine 5 cm düz-binili BTM Polpan 5 cm XPS levhalar serildi ve üzeri 150 gr. ağırlığında geotekstil keçe ile örtüldü” diye konuştu.

Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği ve 230 metre ana dalgakırana sahip 41 üniteden oluşan çarşı alanında hizmet veren Çeşme Yat Limanı projesinde de aktif rol oynadıklarına dikkat çeken BTM yetkilileri, yapıların temel ve perdelerinde C3000+P3000, terasta 2 kat P3000 ve dış cephede BTM'nin dış cephe ısı yalıtım sistemi BTMPlus uygulaması yaptıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.