1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Çeşme Marina Çalışanlarına Yangın Eğitimi!
Çeşme Marina Çalışanlarına Yangın Eğitimi!

Çeşme Marina Çalışanlarına Yangın Eğitimi!

Çeşme Marina Acil Durum Müdahale Ekibi, olası bir yangın ile mücadele edebilmek için aldıkları eğitim ile kabiliyetlerini arttırdı.

A+A-

Yangın tatbikatları konusunda çok hassas olan Çeşme Marina, yeni normalleşme sürecinde de eğitimlerini aksatmamaya özen gösteriyor. 23 çalışanın katıldığı bu eğitimde, profesyonel eğitmenler tarafından yangın ekipmanları tanıtıldı ve olası bir yangında ilk müdahalenin nasıl yapılacağı aktarıldı.

Teorik eğitim sonrasında çalışanlar sahada eğitimlerine uygulamalı olarak devam etti. Senaryo gereği çıkarılmış bir yangına, yangın ekipmanları ile müdahale eden ekip, başarılı bir şekilde yangını söndürdü. Eğitimi başarıyla bitiren Çeşme Marina çalışanları, sertifika almaya hak kazandı.

img-20200616-133607.jpg

Eğitim sonrasında Çeşme Marina Genel Müdürü Can AKALTAN, “Bu eğitimlerin amacı, marina içerisinde yaşanabilecek herhangi bir yangına, itfaiye ekipleri gelene kadar Çeşme Marina çalışanlarının güvenli bir şekilde müdahale edebilme yeteneklerinin sürekliliğini sağlamaktır. Eğitimlerimize ve yangın tatbikatlarımıza çok önem veriyoruz. Tatbikatlarımızın diğer işletmelere de örnek olmasını diliyoruz.” dedi.

ekran-alintisi-001.JPG

Vira Haber

Bu haber toplam 19814 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.